Haberler

Bitlis: Bitlis'te Polislere Sosyal Tesis

Bitlis'te Görev Yapan Polis Memurlarının Boş Zamanlarını Değerlendirebilecekleri Sosyal Tesisin Açılışında Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş ile Belediye Başkanı Cevdet Özdemir Bilardo Maçı Yaptı.

Bitlis'te görev yapan polis memurlarının boş zamanlarını değerlendirebilecekleri sosyal tesisin açılışında Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş ile Belediye Başkanı Cevdet Özdemir bilardo maçı yaptı.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü hizmet binası arkasında bulunan sosyal tesis ve atış poligonun açılışı için tören düzenlendi. Törende konuşan Vali Mevlüt Atbaş, stresli bir meslekte çalışan polislerin bu tür yerlere ihtiyaç duyduğunu belirtti. Atbaş, "Geceli gündüzlü çalışan polis memurlarımızın streslerini atacakları bir ortam oluşturulmuştur. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Onlara daha farklı ortamlar sağlamak için ellimizden geleni yapacağız" dedi.

Bitlis Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun ise, geçtiğimiz yıl yapımına başlanan tesisin açılmasında mutluluk duyduğunu belirtti. Coşkun, "Bu tesis benden önceki görevliler tarafından inşaa edilmişti. Göreve başladığım günden beri Bitlis'te görev yapan memur arkadaşlarımızın sosyal tesis konusunda sıkıntıları vardı. Personelimizin mesai haricindeki boş zamanlarında oturabilecekleri ve stres atabilecekleri bir mekanları yoktu. Bu tesis bundan sonra memur arkadaşlarımızın streslerini atabilecekleri şekilde tasarlandı. Tesisimizde kafeterya, bilardo ve çeşitli oyunlar yer alıyor. Ayrıca halı saha ve atış poligonu da mevcut. Tesisin tüm personelimize ve Bitlislilere hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra tesisin açılışı Vali Atbaş ve Belediye Başkanı Cevdet Özdemir tarafından yapıldı. Açılışın ardından Vali Atbaş ile Başkan Özdemir kısa bir bilardo maçı yaptı. Açılışa Vali Yardımcıları Yasin Öztürk, Mehmet Türköz, Tatvan Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, İl Özel İdaresi Sekreteri Fevzi Taşdemir ve polis memurları katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title