Haberler

Bismil'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, şehit olan güvenlik güçleri için Mevlid-i Şerif okundu.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, şehit olan güvenlik güçleri için Mevlid-i Şerif okundu.

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Teşkilatının 173'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehitler için Mevlit-i Şerif okutuldu. İlçe merkezi Kurtuluş Camisi'nde öğle namazına müteakip İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ile kanaat önderlerin katılımı ile okunan Mevlit-i Şerife vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mevlit bitiminde cami cemaatiyle birlikte tüm şehitler için toplu dua edildi. Mevlit-i Şerif sonunda İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı ve istiklali için mücadele ederken vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Programa Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Alper Akça, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Aydın Ak, Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, Bismil İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları, STK temsilcileri, ilçe esnafları ile vatandaşlar katıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Polis Haftası Diyarbakır Bismil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 8 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title