Haberler

Birlikspor Bugün İzmir'e Gidiyor

Altı haftadır galibiyet alamayan Kocaeli Birlikspor Buca'da bu gidişe 'Dur' demek ve eve mutlu dönmek istiyor.

Hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İzmir'e uçacak

SERİYİ BOZMAK İSTİYORLAR

Ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamayan ve altı haftadır mağlup olan 2.Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor İzmir deplasmanından puan veya puanlar alarak mutlu dönmek ve çıkış yakalamak istiyor. Yarın (cumartesi) saat 13.30'da Yeni Buca Stadı'nda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Birlikspor önceki günkü antrenmanda koordinasyon ve taktik çalışma yaptı. Eksiksiz çalışan ve maça konsantre olan Kırmızı-Beyazlılar'da oyuncuların hırsı dikkat çekiyor.

BUGÜN İZMİR'E UÇUCAKLAR

Berat Aydın, Onur Behiç Özalgan ve Raif Uzuner'in sarı kart sınırında olduğu Birlikspor'da cezalı ya da sakat oyuncu yok. Temsilcimiz bugün (cuma) THY'nin 16.10 uçuşuyla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gidecek, oradan da konaklayacağı otele geçerek maç saatini bekleyecek. Birlikspor yarın maçın ardından THY'nin saat 18.55'teki uçuşuyla İstanbul'a, oradan da Yarımca'daki tesislerine dönecek. Çarşamba günü Sarıyer deplasmanına gidecek olan Kocaeli Birlikspor ara vermeden çalışmalarına başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Hava Yolları Gökçen İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title