Haberler

Bir Roman Yazıyorum Düşüm, Gerçeğim" Projesi

Kırklareli Valiliği'nce hazırlanan "Bir roman yazıyorum düşüm, gerçeğim" projesiyle Roman çocuklar sosyal, kültürel ve sportif eğitimlerle hayata hazırlanacak.

Kırklareli Valiliği'nce hazırlanan "Bir roman yazıyorum düşüm, gerçeğim" projesiyle Roman çocuklar sosyal, kültürel ve sportif eğitimlerle hayata hazırlanacak.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, projeyle Roman çocukların topluma ve hayata hazırlanacağını söyledi.

Projeyi önemsediklerini belirten Civelek, Roman çocuklarına sosyal, kültürel ve sportif eğitimler verileceğini ifade etti.

Projeyle çocukların yeteneklerinin de keşfedileceğini anlatan Civelek, "Dezavantajlı Roman çocuklarımızı sağlıklı, eğitimli, mutlu, güçlü bireyler olarak geleceğe hazırlamak, yeteneklerini keşfederek, yetenekleri doğrultusunda yetiştirmek, boş zamanlarını etkin ve verimli geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Aynı zamanda kişisel gelişimlerine de katkı sağlamak üzere bütüncül bir bakış açısıyla çok taraflı bir proje hazırladık. "Bir roman yazıyorum düşüm, gerçeğim" projesi ile inanıyorum ki bu romanın kahramanı olan çocuklarımız, gün gelecek düşlerini gerçeğe dönüştürecekler. Şu an yaşadığımız sevincin, mutluluğun çok daha fazlasını düşler gerçeğe dönüştüğü zaman yaşamayı umut ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Roman öğrencilerden oluşan müzik grubu gösterilerini sundu. Öğrencilerin gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Gösterinin ardından, Vali Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın, Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fergan Genç ile Halk Sağlığı Müdürü Çiğdem Cerit, projenin protokolünü imzaladı.

Kaynak: AA / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Esengül Civelek Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title