Haberler

Bir Günlük Bebeğini Çalıların Arasına Atan Kadın Yakalandı

Adapazarı'nda, Bir Günlük Bebek, Annesi Tarafından Çalılıklar Arasına Atılınca Donarak Hayatını Kaybetti.

Adapazarı'nda, bir günlük bebek, annesi tarafından çalılıklar arasına atılınca donarak hayatını kaybetti.

Adapazarı'nda oturan S.D. (47) isimli kadın, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi'nde dün sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Daha sonra ambulansla hastaneden taburcu edilen S.D., Dernekkırı Prefabriklerinde oturduğunu söyleyerek bebeğiyle birlikte ambulanstan indi. Ertesi gün hastane görevlileri bebeğin aşılarını yapmak için Dernekkırı Prefabriklerine gittiklerinde S.D. isimli kadının prefabriklerde oturmadığını öğrendi. Hastane kayıtlarından kadının Abalı köyünde oturduğu tespit edildi.

Görevliler köye gittiklerinde korkunç gerçeği öğrendi. S.D., bebeğini soran görevlilere bebeğini Dernekkırı Prefabriklerinde bulunan Mehmetçik İlköğretim Okulu'nun arka kısmındaki boş arazide çalılıkların arasına attığını söyledi. Bunun üzerine görevliler jandarmaya bilgi verdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri bir günlük bebeğin cesediyle karşılaştı. Bebek, Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bir günlük bebeğini çalılıkların arasına atarak ölümüne neden olan anne S.D. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kocasından ayrı yaşadığı öğrenilen S.D. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

(İÇ-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title