Haberler

Bir Garip Transfer Hikayesi

Güncelleme:

Bursaspor'un Transferin Son Gününde Kadrosuna Dahil Ettiğini Duyurduğu Heath Gregory Pearce'in Transferi Gerçekleşmedi.

Bursaspor'un transferin son gününde kadrosuna dahil ettiği duyurulan ABD'li 25 yaşındaki Heath Gregory Pearce'in transferinin gerçekleşmediği bildirildi.

Bursaspor'un resmi internet sitesi olan ''www.bursaspor.org.tr'' adresinde, ''kamuoyunun bilgisine'' başlığıyla yer alan açıklamada, Amerikalı futbolcu Heath Gregory Pearce'in transfer imzasının, menajerinin Bursaspor menfaatlerine uygun olmayan ekstra taleplerde bulunması nedeniyle gecenin geç saatlerine kaldığı belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun FIFA ile olan elektronik sisteminin otomatik olarak kapanması nedeniyle futbolcu Pearce'ın transfer işlemlerinin yapılamadığı vurgulanan açıklamada, bu nedenle futbolcunun kulübe transferinin gerçekleşmediği kaydedildi.

Amerikalı oyuncu Heath Gregory Pearce, Özlüce Tesisleri'nde Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın da hazır bulunduğu toplantıda basın mensuplarına tanıtılmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title