Haberler

Bir Efsane Yeniden Doğuyor Tıempo Legend Iv Elıte

Güncelleme:

17 Yıldır Yorulmak Bilmeksizin Sürdürülmüş Olan Ustalığın Ürünü Nike Tiempo Legend IV Elite, Barcelona'da Pique'nun Katıldığı Bir Toplantıyla Tanıtıldı.

Tiempo Legend IV Elite, şanlı geçmişinin gölgesinde kalmayı reddeden, bunun yerine görkemli ve heyecan verici bir gelecek vaat eden bir krampon.

Kramponun dilinden itibaren başlayan canlı kavuniçi renk, topuk üzerindeki grafik, krampon çivileri ve bağcıklar kramponun geçirdiği evrimin kanıtı niteliğinde; ancak Tiempo Legend IV Elite, serisinin ustalıklı dokusunu da koruyor. Tiempo Legend IV Elite'in güçlü ve yumuşak birinci sınıf derisi oyuncuya ekstra konfor, hassas bir dokunuş ve hakimiyet sunuyor. Kramponun benzersiz dokunuşunu ve hissini karbon elyaf taban, Flywire üst kısım ve özel çivi konfigürasyonuyla bir araya getirdiğinizde, bir efsane yeniden doğmuş oluyor.

Ön uç kısımdaki geliştirilmiş dikişler yanlarda destek sağlarken, fazla dikişli bölümler en aza indirgenerek doğal bir dokunuş hissi yaratılıyor. Yeni astar, tamponlama sağlarken kramponun şeklini geri kazanmasına yardımcı oluyor ve ayak kemeri ve topuktaki üstün destek oyuncunun hareketlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için zemine ve hareketlere daha iyi uyum sağlayan bir krampon ortaya çıkarıyor.

Şimdi daha sert olan hafif karbon taban düz şeklini korurken esnekliğe engel olmuyor. Yuvarlak çivilerle iki merkezi taban kıvrımı oyuncuların en çok ihtiyaç duyduğu yerde son derece önemli ve geliştirilmiş bir yer tutuş sağlıyor. Krampona eklenen Nike Flywire teknolojisi orta kısımda ayağın güçlü şekilde sarılmasını sağlarken mükemmel bir destek sunuyor, kramponun konforunu geliştiriyor ve oyuncuya manevra yeteneği kazandırıyor.

Önceki versiyonuna göre 20 gr. daha hafif olan Tiempo Legend IV Elite, ayrıca şimdiye dek üretilmiş olan en hafif Tiempo unvanına sahip.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title