Haberler

Binlerce İznikli Merve Özbey Konserinde Buluştu

Güncelleme:

Uluslar arası İznik Çini ve Sanat Festivali dünyanın birçok yerinden katılımcılar ve muhteşem konserlerle gerçekleşirken, Merve Özbey konseri ile sona erdi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İznik Çini ve Sanat Festivali bu yıl uluslar arası boyut kazandı. Dünya genelinde önemli bir yere sahip olan Folklor ekipleri festivali kapsamında İznik'te sahne aldılar. Makedonya, Ukrayna, Azerbaycan, Kolombiya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Masters Kılıç Kalkan, İznik Batum Derneği ve İznik Halk Dansları Folklor Ekiplerinin gösterileri İznikliler tarafından büyük beğeni topladı.

İznik Sahili Üç Yol mevkiinden başlayan kortej yürüyüşü İznik Belediyesi Mehter Takımının ezgileriyle Milli İrade Meydanına kadar devam etmiş festivalde kurulan çini stantları misafirler tarafından ziyaret edilmişti.

Festivalin son gecesi olan kapanış programında ünlü pop sanatçısı Merve Özbey sahne aldı.Özbey söylediği şarkılarla İzniklilere unutulmaz bir gece yaşatırken konsere binlerce İznikli akın etti.Gece sonunda İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Sanatçı Merve Özbey'e İznik Çinisi Vazo hediye ederken, katılan tüm İzniklilere de teşekkür etti.

BİNLERCE İZNİKLİNİN ÖNÜNDE EVLENME TEKLİFİ ETTİLER

Uluslar arası İznik Çini ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Merve Özbey Konserine binlerce İznikli katılırken İznikli 2 genç Sanatçı Merve Özbey eşliğinde kız arkadaşlarına evlenme teklifi etti.

Merve Özbey'in anonsuyla sahneye çıkan Mert, kız arkadaşı Cansel'e evlenme teklifi ederken, sahneye ikinci olarak çıkan Ufuk, kız arkadaşı Merve'ye binlerce İznikli'nin önünde evlenme teklifi ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Merve Özbey İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title