Haberler

Bingöl'de Bir Sitede Çıkan Yangın Korkuttu

Bingöl'de Bir Sitede, 32 Dairenin Bulunduğu 3 Blokta Çıkan Yangın, Korkulu Anlar Yaşanmasına Neden Oldu.

Bingöl'de bir sitede, 32 dairenin bulunduğu 3 blokta çıkan yangın, korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Alıanan bilgiye göre yangın, Yenişehir Mahallesi eski sebze hali mevkiinde bulunan 5 katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebepten çıktı. Belediye itfaiye ekiplerinin yetersiz kaldığı yangında kısa sürede çevredeki binalara sıçrayan alevler, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yetersiz kalan ve yangını kontrol altına alamayan belediye itfaiye ekipleri, çevredeki vatandaşlar tarafından ıslık çalınarak protesto edildi. Kısa sürede büyüyen yangına askeri birliklerden takviye geldi.

Yangının çıktığı yerin karşısında bulunan binaların balkonundan hortumlarla yangına müdahale eden vatandaşlar, ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Yangın bölgesine gelen Bingöl Valisi Vehbi Avuç ve Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, çalışmaları yerinde izledi. 8 ayrı itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında sivil elbiselerle çalışan itfaiye erleri, vatandaşlardan tepki aldı. 4 saatlik çalışma sonrasında kontol altına alınan yangında sitede bulunan bir çok ev ve işyeri kullanılmaz hale gelirken, ölen

veya yaralanan olmadı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

(MÇ-AKK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title