Haberler

Bilet Bulan Çok Mutlu!

Bodrum'da Kovuldu, Açıkhava'da Biletleri Kapışılıyor..

BODRUM'DA KOVULDU, AÇIKHAVA'DA BİLETLERİ KAPIŞILIYOR..

Grammy ödüllü şarkıcı Norah Jones'un bu akşam Garanti Bankası'nın sponsorluğunda Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde vereceği konsere saatler kaldı. Açıkhava'yı mahşeri bir kalabalığın doldurmasının beklendiği konserin tüm biletleri tükenmiş durumda. Öyle ki konser günü sınırlı sayıda biletin de merdivenler için satılması söz konusu.

2006 yılında aramızdan ayrılan Arif Mardin'in kendisini keşfetmesinden sonra kaydettiği ilk albümü 'Come Away With Me' ile çıkış yapan ve arkasını 'Feels Like Home' ve 'Not Too Late' ile getiren Jones, bilindiği gibi ünlü olmadan önce İlhan Erşahin'in grubu Wax Poetic'te vokalist olarak yer almıştı. Jones daha İstanbul'a ayak basmadan, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'na (İKSV) ilettiği mütevazı isteklerinin haberi geldi. İKSV'den alınan bilgiye göre sanatçı, yıldız kaprisleri yapmanın çok uzağında bir karaktere sahip.

Bilet fiyatlarının ucuz tutulması sanatçının fikri. Jones, plastik tabak bardak ve çatal yerine normal tabak ve çatal kullanmak istediğini belirmiş vakıf yetkililerine. Kulise çöpleri ayrıştırabilecek geri dönüşüm kutuları da rica eden Jones, ayrıca kuliste yemek için temizlenmiş ama kesilmemiş organik sebze ve meyve isteğinde bulunmuş. Jones'un otel odasıyla ilgili tek isteği ise banyoda bir küvetin bulunması! Jones'un sevgilisi, basçı Lee Alexander de İstanbul'a gelecek grubun içinde yer alıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title