Haberler

Bilecik'te 3 Aracın Karıştığı Zincirleme Trafik Kazası: 8 Yaralı

Bilecik'te Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında Biri Bebek 8 Kişi Yaralandı.

Bilecik'te meydana gelen zincirleme trafik kazasında biri bebek 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bilecik çıkışı Çobanfaik Çeşmesi civarında meydana geldi. Kazım Topuz (27) yönetimindeki 41 KT 309 plakalı otomobil, kaygan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Alaattin Al (29) idaresindeki 54 TE 938 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada Ender Türkmen'in (20) kullandığı 34 BY 2180 plakalı araç da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duramayarak kazaya karıştı. Meydana gelen 3 araçlı zincirleme kazada Kazım Topuz (27),

Alattin Al (29), Fatma Al (22), Ender Türkmen (20), Saim Türkmen (57), Yıldız Türkmen (58), Fatma Türkmen (52) ve 2 aylık olan Abdullah Al isimli bir bebek çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yüzünün çeşitli yerlerinden yaralanan ve sol kolu kırılan bebeği hastane görevlileri kucaklarında sallayarak sakinleştirmeye çalıştı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(RF-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title