Haberler

Bilecik: Bilecik'te Eğitim-öğretim Yılı…

- Bilecik Milli Eğitim Müdürü Ali Said Çalışkan, İl Genelinde 33 Bin 678 Öğrencinin Eğitim Göreceğini ve Bin 765 Öğretmenin Görev Yapacağını Bildirdi.

- Bilecik Milli Eğitim Müdürü Ali Said Çalışkan, il genelinde 33 bin 678 öğrencinin eğitim göreceğini ve bin 765 öğretmenin görev yapacağını bildirdi.

2006-2007 eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla Atatürk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Ali Said Çalışkan, dünyaya bağımsızlığı ve hürriyeti tarihin her safhasında gösteren kahraman milletin evlatlarının 21. yüzyıla girerken, ilimde ve fende, çağdaş ve modern milletlerin üstünde yer almasının, ancak ve ancak eğitim ve öğretimdeki kalite ve başarıyla ortaya çıkacağını belirtti. Eğitimdeki teknolojik bilgi yenilenmesinin süratle arttığını ve her gün yeni bilimsel araştırmaların insanı hayrete düşürdüğünü ve düşündürdüğünü ifade eden Çalışkan, şöyle konuştu:

“Eğitim ve öğretimde artık yeni metotların ihtiyacını ortaya koymuştur. Bundan böyle çocuklarımız verilen bilgiyi sorgulamakta, neden ve niçini araştırmaktadır. Yeni bilgilerinde ortaya çıkması tamamen buna bağlıdır".

Konuşmaların ardından şiirler okunup, halk oyunları gösteri yapıldı. Vali Vekili İnan ve beraberindekiler, daha sonra sınıfları gezerek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kitapları öğrencilere dağıttı.

(ZB-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title