Haberler

Biga-Niran Ünsal Kızı Hande İle Sahnede

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde Bir Gelinlik Firmasının Tanıtım Gecesinde Niran Ünsal, 19 Yaşındaki Kızı Hande ile Birlikte Sahne Aldı.

ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde bir gelinlik firmasının tanıtım gecesinde Niran Ünsal, 19 yaşındaki kızı Hande ile birlikte sahne aldı.

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal, 2011 yılının başında `Kumar' isimli single albüm ile müzik dünyasına merhaba diyen kızı Hande'yi sahnelere alıştırıyor. Niran Ünsal'ın büyük kızı Hande, dün (cumartesi) gece Biga İlçesi'nde Atakan Moda adlı gelinlik firmasının düzenlediği tanıtım gecesinde sahneye çıktı. Annesi Niran Ünsal'a vokal yapan genç yorumcu izleyenlerin beğenisini topladı. Haliç Üniversitesi Konservatuvr Bölümü öğrencisi olan Hande, `Hangimiz Sevmedik' adlı şarkıda annesiyle birlikte düet yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan ikili büyük alkış aldı. Gece gelinlik defilesiyle son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title