Haberler

Bıçaklanan Öğrenci Su Sıçratma Kavgasında Ölmüş

Bıçaklanan öğrenci su sıçratma kavgasında ölmüş Mersin'in Tarsus ilçesinde okul önünde meydana gelen bıçaklı kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki öğrenci, gözyaşları arasında toprağa verildi Olay sırasındaki kargaşa okulun güvenlik kamerasına yansıdı Kavga eden grupların daha önce...

Bıçaklanan öğrenci su sıçratma kavgasında ölmüş

Mersin'in Tarsus ilçesinde okul önünde meydana gelen bıçaklı kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki öğrenci, gözyaşları arasında toprağa verildi

Olay sırasındaki kargaşa okulun güvenlik kamerasına yansıdı

Kavga eden grupların daha önce husumetli oldukları, dün de su sıçratma meselesi yüzünden kavga ettikleri öğrenildi

MERSİN - Mersin'in Tarsus ilçesinde dün okul önünde meydana gelen bıçaklı kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki öğrenci, gözyaşları arasında toprağa verildi. Kavga eden grupların daha öncede husumetli oldukları, dün de su sıçratma meselesi yüzünden kavga ettikleri öğrenildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan Sanayi Çarşısı yanındaki Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana gelen olayda, 12. sınıf öğrencisi Serhat Yıldız, arkadaşlarıyla birlikte okulun giriş kapısı önünde, sivil kıyafetli bir grupla tartışmaya başladı. Bıçakların kullanıldığı kavgada aldığı bıçak yaraları sonucunda Serhat Yıldız ağır yaralandı. Ayrıca kavgada okulda okuyan öğrencilerden T.K. ile R.M. de yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı öğrencileri Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak çok kan kaybeden 17 yaşındaki Serhat Yıldız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 2 öğrencinin tedavisi sürerken, polis 4 kişiyi gözaltına aldı.

Su sıçratmadan dolayı kavganın çıktığı iddia edildi

Olayın ardından polis ekipleri kaymakamlık ve okul önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Ayrıca zırhlı polis araçları ve çevik kuvvet polisi de birçok noktada konuşlandırıldı. Öte yandan ekipler, Tarsus Mezarlığı içi ve dışında da üst düzeyde önlem aldı. Sabah saatlerinde Adana Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından cenazesi alınan Serhat Yıldız, Tarsus Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Gergin bir ortamda geçen cenaze töreninde Yıldız'ın yakınları ve arkadaşları ağıtlar yakarak, gözyaşı döktü.

Kavga eden grupların daha önce de husumetli oldukları, dün de su sıçratma meselesinden dolayı kavga ettikleri iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Tarsus 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title