Haberler

Beylikdüzü Sahil Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Beylikdüzü Sahil Festivali, konserler, oyunlar ve yarışmalarla renkli görüntülere sahne oldu.

Beylikdüzü Sahil Festivali, konserler, oyunlar ve yarışmalarla renkli görüntülere sahne oldu.

Beylikdüzü 1. Sahil Festivali renkli görüntülerle sona erdi. Ferhat Göçer konseri ve deniz gösterilerinin yapıldığı programa, eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de katıldı. Festivalin ikinci gününde denizde ve sahil kesiminde çeşitli yarışmalar yapıldı. Denizde yüzme yarışları yapılırken, kıyıda kum voleybolu oynandı. Sokak basketbolu, bisiklet, atletizm yarışmaları, step ve frizbi oyunları da festivale ayrı bir soluk getirdi.

Festivalde ayrıca unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları da yeniden canlandırıldı. Çuval yarışı, sandalye kapma, halat çekme, ağızda kaşıkla yumurta taşıma gibi oyunlar, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Belediye başkan yardımcıları ve belediye müdürleri de halat çekme ve ağızda kaşıkla yumurta taşıma oyunlarına katılarak hem küçüklerin sevincine ortak oldu hem de çocukluklarını yeniden yaşadı. Halat çekmede Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın'ın takımı Efrahim Yeşil'in takımına üstünlük sağlarken, Başkan Yardımcısı Yeşil, ağızda kaşıkla yumurta taşımada birinci oldu. Başkan yardımcıları ve müdürlere madalyalarını ise önceki yarışmalarda dereceye giren çocuklar taktı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Efrahim Yeşil Kürşad Tüzmen Ferhat Göçer Beylikdüzü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title