Haberler

Beylikdüzü'nde kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı Beylikdüzü'nde etkili olan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Beylikdüzü'nde kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı

İSTANBUL - Beylikdüzü'nde etkili olan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Toplu taşımaya binmeye çalışan bir kadının bebeğini soğuktan korumak için battaniyeye sardığı görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı yer yer etkili olmaya devam ediyor. Yağış bir çok ilçeyi beyaza bürüdü. Beylikdüzü'nde sabah saatlerinde duran kar yağışı tekrar başladı. Yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Karda toplu taşıma binmeye çalışan bazı vatandaşlar zorluk yaşadı. Bir kadının bebeğini soğuktan korumak için battaniyeye ile sardığı görüldü.

"Güzel fotoğraflar ortaya çıkıyor"

Karla birlikte çok güzel fotoğraf ortaya çıktığını ifade eden Murat Aydın, "Bir iki seferdir yağıp yağıp kısa sürüyordu. İnşallah bu sefer uzun sürer de tutar. Çok güzel fotoğraflar ortaya çıkıyor. Bir yandan da araçlar içinde zorluklar ortaya çıkıyor" dedi.

İstanbul karla daha güzel diyen Devlet Ömer, "İstanbul karla birlikte daha güzel. Güzel manzaralar ortaya çıkıyor. Zorluklar kar yağmadan da yaşanıyor zaten. Onun için karın çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum. En çok çocuklar seviniyor" İfadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Beylikdüzü İstanbul Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title