Haberler

    Beykoz Belediyesi Hentbolda Tarih Yazdı!

    Mütevazi bir bütçe ve hedef ile Süper Lig yolculuğuna başlayan Beykoz Belediyesi, ilk yılında hedefini ilk sekiz olarak belirlemiş ve bu parola ile yola çıkmışken Beşiktaş, Göztepe, B.Ş.B. Ankaraspor, Antalyaspor ve Trabzonspor gibi takımların olduğu Süper Lig'te 2.

    Mütevazi bir bütçe ve hedef ile Süper Lig yolculuğuna başlayan Beykoz Belediyesi,  ilk yılında hedefini ilk sekiz olarak belirlemiş ve bu parola ile yola çıkmışken Beşiktaş, Göztepe, B.Ş.B. Ankaraspor, Antalyaspor ve Trabzonspor gibi takımların olduğu Süper Lig'te 2. olarak Avrupa Kupaları'na katılarak inanılması güç bir zafere imza attı.

    Belediye Bşk. Yrd. ve Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu yaptığı açıklamada  '3 yılda elde ettiğimiz başarılar gerçekten bize gurur veriyor. Süper Lig de ilk yılımızda son 9 yılın şampiyonu Beşiktaş'ın ardından ikinci bitirmek gerçekten bizi çok mutlu etti.

    Beşiktaş gerçekten hentbolda da çok önemli bir marka ve Avrupa çapında bir takım onu saymazsak lig ikinciliği lig şampiyonluğu kadar önem taşıyor, bunun yanında alt yapılarda da önemli çalışmalarımız var önümüzdeki yıllarda bu doğru ve disiplinli çalışmalarımızın karşılığı olarak Beşiktaş'ı da geride bırakarak Beykoz'umuza şampiyonluk yaşatmak en büyük temennimiz. İlk yılımızda EHF kupası'nda ülkemizi temsil ederek bu kulvarda da tecrübe edinmek ve ülkemizi Avrupa Kupaları'nda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.

    Sizin vasıtanız ile buradan bize sonsuz desteğini esirgemeyen Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel Çelikbilek'e yönetim kurulumuza, teknik ekip ve sporcularımıza ve maçlarımızı bir hafta sonu etkinliği haline getiren, aile havası estiren seyircilerimize ve tüm Beykoz halkına teşekkürlerimi sunuyorum."dedi. Bununla birlikte 3 yıldır Beykoz Belediyespor'un antrenörlüğünü yapan İsmail Tarakçı ise özel işleri nedeniyle görevi bırakırken yerine yine eski milli sporcularımızdan Mesut Ilgın, Akın Yenigün ile birlikte A takım antrenörlüğüne getirildi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Antalyaspor Ankaraspor Beşiktaş Beykoz Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title