Haberler

Beşiktaş, Vestel Manisaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Turkcell Süper Ligi'nin İkinci Yarısının İlk Haftasında Vestel Manisaspor'la Karşılaşacak Olan Beşiktaş, Maç Hazırlıklarına Başladı.

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısının ilk haftasında Vestel Manisaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, maç hazırlıklarına başladı.

Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü karşısında elde ettikleri 2-1'lik galibiyetin ardından dün izin yapan siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah gerçekleştirdikleri antrenmanla Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan idmanda Ankaragücü maçında forma giyen oyuncular düz koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğerleri pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Antrenmana bağırsak enfeksiyonuna yakalanan kaleci Runje, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Ali Güneş ve sakatlığı süren Mustafa Doğan'ın yanı sıra izin alıp eşi ile çocuğunun pasaport sorununu halletmek için Brezilya'ya giden Nobre katılmadı.

Bu arada antrenmanı izleyen Maltepe'deki Beşiktaş Futbol Okulu öğrencileri, idman sonrasında futbolcularla birlikte fotoğraf çektirirken sonrasında da siyah-beyazlı futbolculardan imza aldılar.

Beşiktaş, yarın saat 17.00'de BJK İnönü Stadı'nda siyah-beyazlı taraftarlara açık olarak gerçekleştirilecek bir antrenmanla Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(İK-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title