Haberler

Beşiktaş'ta İkinci Yarı Hazırlıkları

Antalya'dan Döndükten Sonra Dünü İzinli Geçiren Beşiktaş, Sabah Saatlerinde Bjk Nevzat Demir Tesisleri'nde Yaptığı Antrenmanla Çalışmalarına Yeniden Başladı.

Antalya'dan döndükten sonra dünü izinli geçiren Beşiktaş, sabah saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla çalışmalarına yeniden başladı.

Antrenman öncesinde Acıbadem Hastanesi'nden gelen uzmanlar tarafından, her 6 ayda bir rutin olarak yapılan testler için Siyah-beyazlı oyunculardan kan numunesi alındı. Teknik Direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Siyah-beyazlı futbolcular, gruplar halinde yapılan koşunun ardından tekniğe dayalı değişik çalışmalar yaptı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Mustafa Doğan ile Koray Avcı takımdan ayrı düz koşu yaptı. Koray Avcı'nın hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Siyah-beyazlı ekip, yarın saat 15.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

(İY-İY-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title