Haberler

Beşiktaş - Medıcal Park Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDİLEK: "SAHADA YÜRÜRKEN BİLE ZORLANDIK"

"AMATÖRCE BİR GOL YEDİK"

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ SCHUSTER: "BU HIRSI VE İSTEĞİ İSTİYORUM"

"MAÇTA SKORU DAHA ÖNCE BULMALIYDIK"

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, zeminin futbol oynamaya elverişli olmadığını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Özdilek, zeminin son derece kötü olduğunu belirterek, "Sahada yürürken bile zorlandık. Sonuçta burada oynamaya çalışan bir takımız, ama bu zeminde futbol adına bir şey ortaya çıkmadı. Genede çok iyi mücadele ettik" dedi.

Beşiktaş'a karşı taktik değiştirdiklerinde gol attıklarını belirten Özdilek, "Beşiktaş gole kadar bizden iyiydi. 1-0'lık skordan sonra taktik değişikliğine gittik ve bizde golü bulduk. İkinci golü ararken basit, çok amatörce bir gol yedik. 90+4'te fırsat yakaladık, ancak bukez olmadı. Buraya puan veya puanlar almaya gelmiştik, ama bunu malasef başaramadık. Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.

Djiehoua ve Necati ile ilgili de bilgi veren Özdilek, "Djiehoua'nın üst adalesinde problemi var. Zorlanmaya bağlı bir sıkıntısı var. Necati'nin ise ayak bileği burkulmuş ve durumu için yarın çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.

Maç sonrası açıklamada bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, takımından son derece memnun olduğunu belirterek, "Maçın sonucu son dakikada belli olmamalıydı. Maçta skoru daha önce bulmalıydık. Anlam veremediğim bir şekilde bir gol yedik. Her şeye rağmen oyuncularımın hırsından ve arzusundan son derece memnunum. Benim istediğim Beşiktaş böyle bir Beşiktaş. Bu hırsı ve isteği istiyorum" dedi.

Guti'nin yokluğu ile ilgili olarak da, "Sonuçta Guti'den bir tane var, iki-üç tane yok. Ama önemli olan sahaya çıkanların takım çalışmasıdır. Onlar da çok iyi çalıştılar" ifadelerini kullandı.

Schuster kaleciler ile ilgili yaptığı açıklamada ise, "Hakan birinci kalecimiz. Sakat olduğunda Cenk'e çok iş düştü ve iyi işler yaptı. Şu dönem içinde Hakan'ı öne koyabilirim. Ayrıyetten milli kalecimiz Rüştü de şu anda iyi durumda. Elimizde 3 iyi kalecimiz var ve duruma

göre iki kaleciyi kadroya alabiliyoruz" dedi.

Schuster, ayrıca Hilbert içinde "Hilbert, biraz adaptasyon sıkıntısı yaşadı. Ancak şu anda iyi adapte olmuş durumda. Bugün iyi şeyler yaptı. Yediğimiz golde şanssızdı" şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien maçında kimlerin oynamayacağı ile ilgili olarakta Schuster, "Guti oynayabilir, ama Ekrem'i zannetmiyorum. Guti bugün oynasa çok büyük bir risk alabilirdik, o yüzden oynamadı. Ama perşembe günü oynayacak" dedi.

Schuster, vatandaşı olan Ernst için de, "Fabian tipik bir Alman, öyle bir ciğeri var ki, sanki hiç benzini bitmeyecekmiş gibi koşuyor ve oynuyor. Ona bu tarz maçlarda çok ihtiyacımız oluyor, ama ilerleyen dönemlerde onu da dinlendirebiliriz. Bölgesinde Necip, Aurelio ve Fink var. Mutlaka Ernst'in de dinleneceği zaman gelecektir" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ernts ise son dakikalarda koşmanın önemine dikkat çekerek, "Son dakikalarda da koşmanız gerekiyor. Bizde takımca bunu yaptık ve maçı kazandık." dedi.

Ernts bu kadar çok maç oynamalarının kendilerini çok fazla yormadığını belirterek, "İngiltere'deki gibi çok sık maç oynuyoruz. Bunlar tabiki herkesi yoruyor. Ancak iyi geçen maçlar sonrası herkes motive olmuş oluyor." ifadelerini kullandı.

Övünç ÖZDEM - Ali DANAŞ - Atilla ÖZDEMİR / İSTANBUL - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title