Haberler

Beşiktaş Kulübü'nden "40 Milyon Dolar" Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Bir Kamu Bankasından 40 Milyon Dolar Kredi Kullanıldığı ve Bununla Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e, Alacaklarına Karşılık Ödeme Yapıldığı Şeklindeki İddiaların Tamamen Asılsız ve Art Niyetli Kişilerin Senaryosu Olduğunu Açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, bir kamu bankasından 40 milyon dolar kredi kullanıldığı ve bununla kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e, alacaklarına karşılık ödeme yapıldığı şeklindeki iddiaların tamamen asılsız ve art niyetli kişilerin senaryosu olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin bankalar ile kredi mevduat ilişkisinin olmasının doğal olduğu bildirilen açıklamada, ''2007 yılında borçlanmayı azaltmak, giderlerde tasarruf yapmak düşüncesiyle herhangi bir bankadan da kredi kullanılmamıştır. İMKB'ye gönderdiğimiz bilançolarımızdan da görülebileceği üzere Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kısa ve uzun vadeli banka kredilerinin toplamı 56 milyon YTL düzeyindedir. Beşiktaş Kulübü Derneği ve diğer şirketlerimizin bankalarla kredi ilişkisi bulunmamaktadır'' denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title