Haberler

Beşiktaş Kulübü Menajeri Gültiken : "Taraftarlarımız İyi Futbol İçin Çok Uzun Zaman Beklemeyecekler"

Beşiktaş Kulübü'nün Menajeri Ali Gültiken, Siyah Beyazlı Takımın Frankfurt'ta Kamp Yaptığı Otelinde Düzenlediği Basın Toplantısında, Yeni Sezon Hazırlıklarını Değerlendirdi.

Beşiktaş Kulübü`nün menajeri Ali Gültiken, siyah beyazlı takımın Frankfurt`ta kamp yaptığı otelinde düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.

Takımın gösterdiği performanstan son derece memnun olduklarını ifade eden Gültiken, ¨Hem fiziki açıdan, hem de birbirleriyle olan ilişkileri açısından takımdan oldukça memnunuz. Ayrıca bulundukları yerin konumu itibariyle düşünce yapılarının üst seviyeye çıkması bizim için çok olumlu. Bu günden itibaren resmi maçlar başlıyor. Şu ana kadar gelinen seviyeden son derece memnunuz. Ligde sürekli zirveyi hedefliyoruz¨ dedi.

Gültiken, takımdaki uyum sorununun aşıldığına da dikkat çekerek, ¨Yeni bir takım, geçiş dönemi yaşayacaklar. Zamana ihtiyaçları var yorumları yapılmış olabilir, ancak bizim için en çok sevindirici olan olay bu safhaların çok çabuk ve hızlı geçilmiş olması. Taraftarlarımız iyi futbol için çok uzun zaman beklemeyecekler¨ diye konuştu.

Transferde acele etmediklerini de sözlerine ekleyen Ali Gültiken şunları söyledi:

¨Hedefimiz her bölgede alternatif iki oyuncunun varolması. Bundan sonra aceleci bir transfer politikası içinde değiliz. Hergün çeşitli alternatifler geliyor bize. Ancak aceleci davranmıyoruz. Rakiplerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor halen transfer çalışmaları yapıyor. Aynı kulvarda mücadele ettiğimiz takımlar sakin davranıyor.¨

Ali Gültiken, Ailton için resmi bir teklif yapılmadığını da belirterek, ¨Ailton olayı çözülecek. Kendisine çok iyi bakıyor. Hergün antrenmanını yapıyor. Biz de raporlarını alıyoruz. Bu maddi bir olay. Sonuçta Ailton`u gönderirken, biz de kazanç sağlamak istiyoruz. Ancak şu ana kadar bize ulaşan resmi bir teklif yok¨ ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title