Haberler

Beşiktaş İstanbul'a Döndü...

Süper Lig'in Devre Arasında Verilen Arayı Antalya'da Yaptığı 10 Günlük Kamp Süreci ile Değerlendiren Beşikaş, Bugün Sabah Saatlerinde İstanbul'a Geldi.

Süper Lig'in devre arasında verilen arayı Antalya'da yaptığı 10 günlük kamp süreci ile değerlendiren Beşikaş, bugün sabah saatlerinde İstanbul'a geldi.

Siyah beyazlılar Antalya'da katıldığı Efes Cup turnuvasında finale kalamayınca kamp dönemini planlanandan 1 gün erken tamaladı ve 9 gün boyunca İstanbul dışında hazırlıklarını sürdürmüş oldu. Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcular iki gün iznin ardından, ikinci yarı hazırlıklarını, 13 Ocak Cumartesi günü Nevzat Demir Tesisleri'nde

yapılacak antrenmanla sürdürecek.

Takım kaptanı İbrahim Üzülmez kendilerine olan güvenlerini kazandıkları takdirde hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi.

" Takım olarak herkesin istekli ve arzulu olduğu bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarında istediğmiz sonuçları alamadık ama ikinci yarı bu çalışmalarımızın karşılığını alacağmızı düşünüyorum. Kendime olan güvenimizi tam olarak ortaya koyarsak hem Süper Lig'te hem de Fortis Türkiye kupasında hedeflerimize ulaşacağmıza inanıyorum"

Baki Mercimek Werder Bremen maçı dışında çok olumlu bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

" İyi bir kamp dönemi oldu. Ağır çalışmalar yaptık. Bir çok açıdan yükseldiğmiizi düşünüyorum. Werder Bremen maçında istemediğmiz bir sonuç aldık. O karşılaşmanın dışında her şey olumluydu. Artık aklımızda ilk olarak Ankaragücü kaçı var. O mücadelenin ardından maratona devam edeceğiz".

Beşiktaş'ın Efes Cup'ta oynadığı Galatasaray maçında kaleyi koruyan Murat Şahin her zaman hazır olduğunu, oynayıp oynamayacağını teknik direktörün belirleyeceğini söyledi.

" İyi bir kamp oldu bizim için. Hazırlık maçı da olsa Galatasaray ile bir derbi maçı yaptık. Kazandığımız için mutluyuz. Karşılaşmada iyi oynadığımı düşünüyorum. Ben her zaman hazır olduğumu yin tekrar etmek istiyorum. Bu konuda benim açımdan bir sıkıntı yok. Bundan sonra oynayıp oynamayacağım hocanın takdirine kaymış"

Siyah beyazlı kulübün genel sekreteri Kenan Öner havaalanında yaptığı açıklamada transfer ve kulüpler birliği konuları hakkında görüşlerini dile getirdi. Öner takıma hemen uyum sağlayacak bir futbolcu almayı düşündüklerini söylerken, kulüpler birliğinin dağılmasını istemediğini belirtti.

"İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kendimizi görmek açısından iyi oldu. Biz kulüp olarak kesin bir transfer peşinde değiliz. Sadece Beşiktaş'ın yapısına uyabilecek ve şartlarımıza uygun bir futbolcu olursa kadromuza katarız. Gündeme gelen Ali Bilgin ve Bekir İrtegün gibi futbolcularla ilgilenmiyoruz. Yeni yönetim kurulunda olup olmayacağımı başkan bilir. Artık seçim sürecine de giriyoruz. Beşiktaş'ın hayrına olacak bir kongre geçireceğimize inanıyorum. Farklı bir başkan adayı da olacağını sanmıyorum. Kulüpler birliği bana göre işleyişini sürdüren ve faydalı işler yapan bir birlik. Dağılmasını gönül arzu etmez"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title