Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Seçim Kararı Aldı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni bir yönetim kurulu için seçime gideceğini, kendisinin de aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Divan Kurulu Toplantısında siyah-beyazlı kulübün seçime gideceğini açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün divan kurulunda konuşan Orman'ın sözleri şöyle:

"SİLKELENMEYE İHTİYACIMIZ VAR"

Beşiktaş'ta çok zor bir sürece giriyoruz. Bu zor süreci yönetmek için heyecanı artırmamız lazım. 6 sene içinde hepimiz yorulduk. Silkelenmeye ihtiyacımız var.

"ADAY OLMAK İSTEYEN AÇIKLASIN"

Yönetim kurulunu yenilemek için seçime gitme kararı alacağım. Yeniden mücadele için seçime gideceğim. Aday olmak isteyenler açıklasın.

"KISA SÜRE İÇİNDE SEÇİME GİDİYORUZ"

İsteyen herkes aday olabilir. Kamuoyuna ne söylemek istiyorsa, gelir konuşur. Çok radikal kararların alınması lazım. Bunları da ancak gücünü tam olarak almış bir yönetim kurulu ile yapabiliriz. Kısa süre içerisinde seçime gidiyoruz.

"EVET KRİZ VAR, BU KRİZİ BEN YARATMADIM"

Şimdi geldiğimiz noktada evet, kriz var. Bu krizi ben yaratmadım. Biz bir ülkenin içindeki bir kurumuz. Bunu yöneteceğiz tabii ki, bizim işimiz bu. Alacağımız radikal kararlarla bu işi yöneteceğiz ancak bu irade gerektiriyor.

"BİZ BİLMİYORUZ SANKİ KİMİ ALACAĞIMIZI"

Taraftarlar bana yazıyor şunu al başkan, bunu al başkan. Cep telefonuma devamlı mesaj atıyorlar. Genç arkadaşlar. Herkeste akıl var, bizde yok. Biz bilmiyoruz sanki kimi alacağımızı.

"TALİSCA, BEN BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTEMİYORUM DEDİ"

Devre arası Talisca'ya 'Seni almak istiyoruz' dedim, 'Ben Beşiktaş'ta kalmak istemiyorum' dedi. Kişiler kendini Beşiktaş'ın üstünde görmeye başlıyor. Türkiye'nin en büyük kulübü olan Beşiktaş'ın üstünde hiçbir şey yoktur.

"TROL HESAPLARI BENİM YÖNETTİĞİMİ BİR KİŞİ GÖRSÜN BAŞKANLIĞI BIRAKIRIM"

Haftanın 7 günü, günde 15-17 saat Beşiktaş için çalışıyoruz. Bunlar amatör ruhla yapılan şeylerdir. Profesyonellik ise para karşılığı yapılır. Kimse profesyonellikle başkanlığı, yöneticiliği birbirine karıştırmamalı.

Troll hesaplar varmış, ben yönetiyormuşum. Troll neymiş ben onu bile bilmem. Bir kişi bunu yaptığımı göstersin, başkanlığı bırakırım.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

mehmet zeki kasaboğlu:

ben 67 yaşında hakiki bir beşiktaşlıyım gelmiş geçmiş hesabını bilen . trasferi. en iyi yapan başkansın

22
1
yanıtYanıtla
muhittinbey:

Şeref Bey -Baba Hakkı ve Süleyman Seba dan sonra gelmiş geçmiş BJK Tarihinin en büyük Başkanlarından birisin. Oyumuz elbetteki sana

12
1
yanıtYanıtla
levent:

Ülke bu halde iken milyon yurolar saçmaya gerek yok çıkar oynarlar biz taraftarız başarı olursa seviniriz olmazsa da desteğe devam ederiz. Tüm yurttaşlarımız gibi kluplerimiz de destek olum milyonları yabancılara vermesi ekonomik savaş kazanılana kadar yerli olalım amatör olalım.

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KOCA KURT Rahmetli SEBA, dan sonra enbüyük BAŞKAN FİKRET ORMAN.

7
1
yanıtYanıtla
Polatlı:

FİKRET ORMANIN DÜŞMANLARI KİMSE KENDİ TOPUGUNA SIKAR BEŞİKTAŞ AĞIR TAŞTIR KİMSE KALDIRAMAZ

6
0
yanıtYanıtla
Bjk:

Fikret başkan! istersen bu sene takımı şampiyon yaparsın.göreve devam.

2
1
yanıtYanıtla
Yorgun:

Arkadaslar burada Orman baskanimiza diyecek lafim Yok. Türkiyedeki Yönetim bütün takimlari ve insanlari zora sokmus dur dolar firladı Euro desen uzaya çıktı, ne zaman dolar Euro 2 Liranın altına düşerse ınsanlar rahatliyacak. Başkan diyor kı altınlarınızı bozun ınsanlarda sırf altın kaldı daha ne yapsınlar. Sen edındıgın maları ınsanlara dagitsan ne var, ama sıkıyor boş boş konus gecım sıkıntısı Yok kıra derdı yok ekonomık sıktını yok yok daha yok. Insanlarda gerı sekalı gözlerını açmıyorlar. Kör önüne gelenı edermiş türkıyede o hesap arkadaşlar aklınınzı çalıştırın dini lütfen polıtıkaya oyuncak etmeyin ama alamıyorsunuz çünkü Çahil Insan çok yüzde 50 geçiyor.

1
1
yanıtYanıtla
Biri:

Euro''nun ne olacağı belli değil ondan. . .

1
1
yanıtYanıtla
sss:

okadar parayı ceb lüpledin ucuza alacagın abobukarı almayıp negredoyu aldın gelirler yükseldi deyip gerçek borç ortaya cıkınca kıvırdın baktın kurtaramıcan göstermelık secıme gıdıp bıraz daha ye değilmi

1
0
yanıtYanıtla
Emine nin Altınları:

Emine altınlarını bozdursun dolar düşer o zaman. Burak ta artık yurtdışında dolaşmayı bıraksın dönsün ülkesine!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title