Haberler

    Beşiktaş, Bu Sezon Şampiyonlar Liginden 230 Milyon TL Kazandı

    Güncelleme:

    Şampiyonlar Liginden son 16 turunda elenen Beşiktaş, pazarlama geliri ve galibiyet primleriyle yaklaşık 230 milyon TL'yi kasasına koydu.

    Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne son 16 turunda veda etmesine rağmen kasasına önemli bir parayı da koymayı başardı.

    Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olarak 12.7 milyon euroluk (59 milyon TL) ayak bastı parasının tamamının kasasına koyan siyah-beyazlılar, Bayern Münih'e elense de bu sezon para bastı.

    FİYAT 50 MİLYON EUROYU BULDU

    Pazarlama geliri olarak ise yaklaşık 25 milyon euroluk (115 milyon TL) gelir elde eden Kartal, performans geliri olarak da 3 galibiyet ve 2 beraberlik alması sebebiyle 5.5 milyon euroluk (25 milyon TL) almaya hak kazandı.

    Son grup maçında aldığı beraberlikle bir üst tura adını yazdırmayı başaran teknik direktör Şenol Güneş'in öğrencileri, 6 milyon euroluk (28 milyon TL) son 16 primi de aldı. Tüm bu gelirlerle Beşiktaş'ın kasasına giren para 50 milyon euroyu (230 milyon TL) buldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    Kayseri:

    Bunun yarisi demirörene gidecek alavere dalavere demirören diyer 16 külüp yaltakcilariyla 8tasi birdaha sampiyonlarligine gönderirse 8tastan alacigini karsilar

    3
    7
    yanıtYanıtla
    WAN 65:

    BEŞİKTAŞIM OLEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

    3
    5
    yanıtYanıtla
    ünal özer:

    daha bu maç öncesine kadar kibirden gözleri etraflarını görmüyordu, kim çıkarsa çıksın eleriz ezilmeyiz diye naralar atıyorlardı, süt kupaı sizin şampiyonluk ve şampiyonlar ligi kupası bizim diye mileltle kafa buluyorlardı, 2 maç yedikleri 8 gol , 5 golün bahanesi 10 kişi kaldık 3 golün bahanesi 1 tanede biz attık taraftar muhteşemdi, arkadaş siz bayern den 8 yediniz 8, sizde alışkanlık ve normal bu galiba,

    1
    7
    yanıtYanıtla
    Ultraslan Almanya:

    Tinere yeter

    3
    2
    yanıtYanıtla
    çoban eğitmeni:

    Lale herif hırs yapma çoban. Takımı tebrik et ülke olarak kazanıyoruz ne kazanıyorsak senin gibi çoban sürüsü yüzünden 1 ileri gidemiyoruz

    yanıt1
    yanıt0
    Ayni Tas,ayni Hamam:

    Gs ne kadar kazanmis ? :)

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Avrupali bjk:

    Gs gecen sene bileklikleri satarak sermaye yapti, come to gs puahauahaua

    yanıt3
    yanıt1
    Vahsi Bati Solingen:

    come to besiktas

    4
    0
    yanıtYanıtla
    ÇAKIR:

    nerde bu paralar nerde ne biz ne fener ne gs ne trabzon hepsi batmış neler dönüyo acaba kim geliosa yiyip gidiyo kimse kusura bakmasın. . . .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    cenk tosun:

    Teşekkürler arkadaşlar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title