Haberler

Beşiktaş, Club Brugge'e 3-1 Yenildi

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda Club Brugge'e 3-1 yenildi ve turnuvaya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu rövanş maçında Beşiktaş, sahasında Club Brugge ile karşılaştı. İlk maçı evinde 2-1 kazanan Belçika ekibi, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmadan da 3-1'lik üstünlük ile ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi.

MOTTA'YLA ÖNE GEÇTİK AMA...

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Beşiktaş, 48. dakikada Motta'nın ceza alanı dışından attığı harika gol ile öne geçti. Bu golün ardından ataklarını sıklaştıran Club Brugge, 61. dakikada De Sutter ve 79 ve 90 dakikalarda Mbombo'nun golleri ile Beşiktaş'ın umutlarını bitirdi.

Bu skorun ardından, Brugge çeyrek finale yükselirken, Beşiktaş'ın Avrupa macerası sonlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Club Brugge Beşiktaş Belçika Spor Haberler

500

Yorumlar (181)

MuratMobil-ANDROID:

Ortada hiç birşey yokken çok gazladınız BJK yi.

21
1
yanıtYanıtla
Çalış yukselmobilWeb@haberler.com:

Bir Fbli olarak Beşiktaşi kutlarım yenince iyi de yenilince mi kötü adamca takiminizin arkasında durun iyi oyuncular var bu sene buraya kadarmış seneye butun klublerimiz de iyi başarılar alır ins sporumuz başka türlü gelişmez çünkü. Ayrıca sporun hala 2 sonucu olduğunu anlayamayan bebekler var sürekli yenmeyi herkes ister de Barcelona bile yapamıyorken siz neyin hayalini yaşıyorsunuz..

4
16
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Kaleci tolga macı katletti cenkin neyi vardıda adamı oynatmadım aslanlar gibi oynuyordu kendi ipini kendi cekti bjk

18
1
yanıtYanıtla
realite:

elin haçlı uefası biliyor son 15 yılda avrupada ülkemizi sadece fener temsil edebildi. . 0 yüzden parelel kumpaçılarla bir olup fb yi durdurdu(içimizdeki hainlerle). . . bjk ts tırıvırı gs de artık bitmiş 4 çeker olmuş. . . seneye fb yi görün. . .

4
14
yanıtYanıtla
Dr. BobMobil-IOS:

Buraya kadar geldiler. Liverpool u elediler. O bile yeter. Helal olsun BJK

2
13
yanıtYanıtla
yorumcumobilWeb@haberler.com:

anladimki gs den büyük yok avrupada

10
5
yanıtYanıtla
dangermobilWeb@haberler.com:

Ben bjk futbulcuları kadar ukala bukadar berbat oyniyan bukadar hata yapan bi oyuncu topluluğu daha görmedim top ayağında uyuyarak oynuyo adam ayağından top alıp gol atıyo biliçte bkıyo bu tam bi rezalet yazıklar olsun yazıklar olsun

15
0
yanıtYanıtla
Vay arkadaşMobil-IOS:

Bemba ba takımı batırmaya başladı. İnanmamış bir bjk vardı sahada. Gökhan töre ye helal olsun barcelonada oynamayı hak eden bi futbolcu. Bjk de harcanıyor.

13
1
yanıtYanıtla
MALCOM:

GALATASARAY CAMİASI OLARAK ÖZÜR DİLİYORUZ. . BİZ YAPINCA SİZDE YAPABİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNDÜNÜZ AMA İMKANSIZ. SİZE BU RÜYAYI GÖRDÜREN, SUÇLU BİZİZ. GENÇLER BİZ YAŞARIZ SİZ HAYAL EDERSİNİZ FENEVLE BİRLİKTE. . KUŞLAR

5
9
yanıtYanıtla
dangermobilWeb@haberler.com:

Tolga zaten tam bi rezilllik kesinlikle yenilginin faturası kesilmeli bu takımda oynuyosan bön bön bkmıycan formanın hakkını vercen yoksa kapıyı göstericen bune lavaballilik bu ne saçmalık

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title