Haberler

Beşiktaş, Abdullah Avcı ile yola devam kararı aldı

Güncelleme:

BB Erzurumspor'a 3-2 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elenen Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı büyük tepkilere maruz kalmış ve bugün, başkan Ahmet Nur Çebi'yle bir görüşme gerçekleştirmişti. Yapılan görüşme sonrası Beşiktaş, Abdullah Avcı ile yola devam kararı aldı.

Beşiktaş'ta art arda alınan kötü sonuçlar sonrasında tepkilerin odağı haline gelen teknik Direktör Abdullah Avcı'nın siyah-beyazlı takımdaki geleceği belli oldu.

Haber Global'in haberine göre; Ümraniye'de yapılan kritik zirve sonrasında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Abdullah Avcı'yla yola devam kararı aldı.

KADRO DIŞI DA OLMAYACAK

Siyah-beyazlı takımda herhangi bir kadro dışı da olmayacak.

Abdullah Avcı ve takımın kaptanları Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson ve Gökhan Gönül'le görüşen Ahmet Nur Çebi, gidişatın nasıl düzeltilebileceği konusunda bu isimlerden fikir aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (14)

aeç:

8taş kendini avlıyor :))))

8
20
yanıtYanıtla
faruk:

8 taş yazarak beyinsiz olduğunu kanıtlıyorsun

yanıt20
yanıt5
SERDEN GEÇTİ06:

BİR TÜRK TAKIMI 8 GOL YEDİYSE BUNA SEVİNENDE BENİM GÖZÜMDE YABANCI VE GAVUR SEVDALISIDIR. . . . GS 6 YEDİ BEN ÜZÜLDÜM

yanıt2
yanıt1
Memleketim:

Diger sampiyon adaylari cok sevinmisdir Avci''yla devam kararina.

6
2
yanıtYanıtla
Abdurrahman Toraman:

O zaman çözüm üretemiyorsaniz sizde bırakın gidin. Burası çözüm makamı. Yapamiyorsaniz yapacak kimse gelsin

8
0
yanıtYanıtla
çebi sende tükettin kredini:

Ahmet Nur Çebi kafasına sıkmaya kendini bitirmeye devam ediyor. bu adamı göndermek için takımın küme düşmesi gerekiyor net bir şekilde

5
3
yanıtYanıtla
doğru karar:

ne hoca ne oyuncu gönderebilecek paramız yok çok yüksek tazminatlar uzun süreli anlaşmalar var kulübün bunların altından kalkması imkansız şampiyonluk şansı sivas yenilgisiyle bitti avrupadan türkiye kupasından elendik sezonun gerisi formalite boşuna daha çok ekonomik olarak batmaya gerek yok

6
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Abdullah Avcının tecrübesine ve yeteneğine pek güvenmem. Ama yeni gelen ne yapabilir ki. . Tavşan mı çıkaracak. Kadro kalitesi belli. Üstelik dünyanın fesih tazminatı da var sanırım. Bence akıllıca karar. Kendi hatasını düzeltmek için zaman verilmeli.

4
0
yanıtYanıtla
misafir:

Oynayan yabancıların Takıma faydası yok. Yeni bir teknik adam gelip mevcut kadro ile zaten çok bir şey yapamaz. Beşiktaşımızı izleyip bu oyuna tahammül edeceksek, bizim altyapı gençlerimizi seyredelim onlar oynasınlar. Onların hırsı yabancılardan daha iyidir. İçlerinden geleceğin iyi futbolcuları çıkar Eminim o gençleri büyük beşiktaş seyircisi bağrına basar ateşler. .

4
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Necibi basıyorlar mı bağırlarına ? İbrahim Kaşı bastılar mı bağırlarına ? Serdar Özkanı bastılar mı Bağırlarına ? Bassalardı onlardan uzun yıllar faydalanırdık . Beşiktaşı lider yapan Yasin Sülünü mü yücelttiler , yoksa Beşiktaş liderken transfer ettiğimiz Guntiyi mi? ? Bana göre Yasin Sülündür yüceltilmesi ve sevilmesi gereken . Türk Futbolunu batıran bu yabancı hayranlığı , bu aşağılık komplexleri

yanıt1
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title