Haberler

Beşiktaş'a Gözdağı!

Beşiktaş Karşılaşmasına Günde Çift Antrenman Yaparak Hazırlanan Konyaspor'da Hedef Üç Puan.

Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekibin yeni transferlerinden Roman Kratochvil, Beşiktaş karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Kondisyon ağırlıklı çalışan yeşil-beyazlılar, yarın taktiksel çalışmalara geçecek. Uzun süren galibiyet hasretini Ankaragücü karşılaşmasında 3-1'lik bir galibiyet ile dindiren Konyaspor, kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasında da 3 puanı almayı hedefliyor.

Ara transfer döneminde Konyaspor'a transfer edilen Slovak defans oyuncusu Roman Kratochvil, 24 Ocak 2009 tarihinde Denizlispor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 27. dakikasında kendi kalesine attığı golü, bu sefer Beşiktaş kalesine gol atarak telafi etmek istediğini belirterek, "Öncelikle Konyaspor'a gelmemde etkili olan herkese teşekkür ederim. Konyaspor'a gelmekten çok mutluyum. Konyaspor için herşeyi yapmak istiyorum ve inşallah başarılı olacağız. Beşiktaş karşılaşmasında oynayıp oynamayacağıma hoca karar verecek. Ben her zamanki gibi çalışıyorum ama sonuçta son karar hocaya ait. Evimizde oynuyoruz. İçerde her zaman galibiyet lazım. Ben daha önce oynadığım Denizlispor-Beşiktaş karşılaşmasında çok talihsiz bir olay yaşadım ve kendi kaleme gol attım. Ama inanıyorum ki bu maçta galibiyet gelecek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title