Haberler

Benfica-Beşiktaş Maçına Doğru 2

Ali DANAŞ-LİZBON-DHAUEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Benfica ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş ve Portekizli yıldız Ricardo Quaresma zorlu marşılaşma öncesi maçın oynanacağı Luz Stadı'nda düzenlenen basın toplantısı düzenlediler.

Ali DANAŞ-LİZBON-DHA

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Benfica ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş ve Portekizli yıldız Ricardo Quaresma zorlu marşılaşma öncesi maçın oynanacağı Luz Stadı'nda düzenlenen basın toplantısı düzenlediler.

Şenol Güneş, Benfica'nın 1900'lü yılların başında kurulduğunu ve köklü bir geçmişinin olduğunu belirterek, "Yarın Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tecrübesi olan bir takımla oynayacağız. Avrupa'da ses getiren büyük bir kulüp. Geçen sezon da çeyrek finale kadar yükseldiler. Yetenekli oyuncular aldılar. Biz tecrübe olarak

eksiklik yaşasak da iyi oyunculardan kurulu bir takımız." dedi.

Tecrübeli teknik adam, herkesin keyif alacağı bir maçın oynanacağını, iki ekibin de oyuncu kalitesini bütünleştirip sahada yer alacağını söylerken. Maçta iyi sonuç almak için oyunun her iki yönünü de ortaya koymaya çalışacaklarını kaydeden belirtti. Şenol Güneş "Gruptaki bütün rakiplerin kendi adına iddiası bulunuyor. Biz de ilk maçımızda bunu ortaya koymak istiyoruz. Bunu ortaya koymak için tabii ki savunma anlayışı bakımından da öncelikli bir maç olacak. Şampiyonlar Ligi hata kaldırmaz, daha dikkatli olmamız gereken bir maç. Rakibin hem hücum anlayışının iyi olması hem iyi baskı yapması bizi zorlayacaktır. Sahasında daha iyi olan bir takımla karşılaşacağız. Futbolun her iki yönünü başarılı şekilde oynamak zorundayız. Onların da bizi daha az bildiğini düşünüyorum. Rakibin bilinirliği bizim için iyi."diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamalarından dolayı iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini kaydeden siyah beyazlı teknik adam, "Şampiyonlar Ligi'ne gelmişken iyi sonuçlar alıp, iyi futbol ortaya koymak istiyoruz. O yüzden yarınki maçta heyecanımız ve coşkumuz, akılla ne kadar bütünleşirse iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Yarınki rakipleri Benfica'dan kiralık olarak transfer edilen Anderson Talisca'nın yanı sıra bir diğer Portekiz ekibi Porto'dan kadroya dahil edilen Vincent Aboubakar'ın yeni alındığına dikkati çeken Güneş, "Talisca'dan yardım alacağız. Aboubakar da yeni geldi. Transferin son gününde aldık. Uyumları iyi. Biraz daha süreye ihtiyaçları var." değerlendirmesinde bulundu. Güneş, yarınki maçla ilgili kadro konusunda kafasında henüz bir fikir oluşmadığını da söyledi.

RİCARDO QUARESMA: "KAZANACAĞIZ"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ise yarın iyi oynayıp kazanacaklarını ifade etti. İyi bir rakibe karşı sahaya çıkacaklarını belirten Quaresma, "Taraftarların desteğiyle mücadele edecekler. Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçı da heyecanlı olacak. İki takım için de yarın avantaj veya dezavantaj yok. En iyi oynayan kazanacak." dedi.

Portekizli olarak ülkesinde Beşiktaş formasıyla oynamasıyla ilgili soruya tecrübeli futbolcu, "Türkiye'de her zaman çok iyi karşılandım. Beşiktaş'ı çok seviyorum, taraftar beni çok seviyor. Sorumluluk her zaman aynı. Üzerimde ağır sorumluluk var. Hayatım biraz renkli. Şu anki tek düşüncem yarınki maçın iyi geçmesi ve kazanmak." ifadesini kullandı.

Grupta rakiplerin belli olmasının ardından yaptığı dansın hatırlatılması üzerine Quaresma, Benfica çıktığı için sevinmediğini, gruptaki eşleşmeden dolayı memnuniyetini ortaya koyduğunu vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Beşiktaş Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title