Haberler

Belgrad Ormanı'nda 'normalleşme' yoğunluğu

Güncelleme:

Belgrad Ormanı'nda 'normalleşme' yoğunluğu Vatandaşlar Belgrad Ormanı'na akın etti İstanbul'da bulunan vatandaşlar normalleşme adımları ile birlikte sabah saatlerinden itibaren Belgrad Ormanı'na akın etti.

Belgrad Ormanı'nda 'normalleşme' yoğunluğu

Vatandaşlar Belgrad Ormanı'na akın etti

İSTANBUL - İstanbul'da bulunan vatandaşlar normalleşme adımları ile birlikte sabah saatlerinden itibaren Belgrad Ormanı'na akın etti. Şehrin kabalık ve karmaşasından biraz da olsa uzaklaşmak isteyen vatandaşların araçlarının oluşturduğu yoğunluk havadan görüntülendi.

Uzun bir aranın ardından yeni normalleşme süreciyle kısıtlamaya gidilmeyen bu hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle park ve sahillerde zaman geçirdi. Piknik ve yürüyüş yapmak isteyenlerin uğrak noktası Belgrad Ormanı oldu.

Orman girişi otoparkında metrelerce araç kuyruğu oluştu. Mesire alanını dolduran vatandaşlar, banklarda kurdukları masalarda yemeklerini hazırladı. Mangallarını yakmak için sabahın erken saatlerinde ormana gelen vatandaşlar, daha sonra hamaklarında uzanarak dinlendi. Semaver ile çay keyfi yapan vatandaşlar uzun bir aranın ardından normalleşme ile hava almaya çıktıklarını ve sevdikleriyle vakit geçirmeyi özlediklerini söyledi. Bazı vatandaşların ise açık alanda spor yapmayı tercih ettikleri görüldü.

"Şuan yeniden dünyaya gelmiş gibiyim"

Korona virüs sürecinde kısıtlamadan dolayı evden çıkmadığını söyleyen 65 yaşındaki Niyazi Bilen, "Evde bacaklarım oturmaktan çok ağrıdı. Biraz yürüdüğüm zaman ağrıyor. Şuan burada olmak çok güzel. 3 ay hiç dışarıya çıkmadık. Şuan yeniden dünyaya gelmiş gibiyim" diye konuştu.

"Hava almaya geldik"

Nihat Yılmaz, "Pandemi süreci 3 ay sürdü. Bu süreçte çocuklarımız evde sıkıldı. Normalleşme ile birlikte hava almaya geldik. Şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

"Ormanda doğal ortamda spor yapmayı tercih ettik"

Salonlarda spor yapmayı tercih etmediğini belirten Emre Kırsal, "Spor salonları kapanmıştı. Şuan açıldı ama maske takma zorunluluğumuz var. Bizde ormanda doğal ortamda spor yapmayı tercih ettik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title