Haberler

Belen'de Çocuk Parkı Açıldı

Hatay'ın Belen İlçesinde Kaymakamlık ve Belediye Tarafından Yaptırılan Çocuk Parkı Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı. Törende Konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Halkının Su Sorununu Çözümleyeceklerini Söyledi.

Hatay'ın Belen ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından yaptırılan çocuk parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, belen halkının su sorununu çözümleyeceklerini söyledi.

Belen Kaymakamlığı ve Belen Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı çocuk parkının açılış kurdelesi, milletvekili Karasayar ve protokol mensupları tarafından kesildi.

Açılış sonrası Belen Belediyesi'ni ziyaret eden Karasayar, Bakras bölgesinden Belen'e getirilecek olan içme suyu projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İller Bankası destekli projenin yaz mevsimine yetiştirileceğinin müjdesini veren Karasayar, "Belen için yıllardır önemli bir sorun olan su problemini çözmek için çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar kısa süre sonra tamamlanacak ve yaz mevsiminde Belen halkının içme suyu sıkıntısı tamamen ortadan kaldırılacak. Bunun yanı sıra TOKİ konutları da ihale aşamasına gelindi. Kısa süre içinde ihale yapılıp kura çekimi tamamlanarak inşaata başlanacak" dedi.

(AS-AB-Y) 14.04.2008 17:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title