Haberler

BBP'li Çolakoğlu'nun "AKP'liler Tarafından Darp Edildiği" İddia Edildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Muammer Çolakoğlu'nun Bingöl'de bir grup AKP'li tarafından darp edildiği iddia edildi. BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Avukat Muammer Çolakoğlu'nun, AKP'li Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenapl'in "teşvikiyle" darp edildiğini öne sürdü. Topçu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye tarafından satılan bir iş hanı...

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Muammer Çolakoğlu'nun Bingöl'de bir grup AKP'li tarafından darp edildiği iddia edildi.

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Avukat Muammer Çolakoğlu'nun, AKP'li Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenapl'in "teşvikiyle" darp edildiğini öne sürdü.

Topçu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye tarafından satılan bir iş hanının Malatya Bölge İdare Mahkemesi'nce satışının Çolakoğlu'nun girişimiyle durdurulduğunu, değerinin üzerinde ihale edilen çöp toplama işiyle ilgili de dava hazırlığında olduğunu ve benzeri birçok davada Çolakoğlu'nun belediye ile karşı karşıya geldiğini belirtti. Topçu, geçmişten bu yana belediye ile sorun yaşayan Çolakoğlu'nun, AKP'li Belediye Başkanı Hacı Ketenalp'in "teşvikiyle" ile bir grup tarafından darp edildiğini kaydetti.

Topçu, "BBP camiası olarak bu davranışı nefret ve şiddetle kınıyoruz. AKP iktidarından ve yereldeki ilgililerden her noktada kanun ve hukuk önünde bunun hesabını soracağız" dedi.

Topçu ayrıca, belediyenin davranışının, adeta bir çeteyi anımsattığını ifade ederek burada çete olması durumunda, BBP'nin onunla da anladığı dilden konuşmayı bildiğini belirtti. (ANKA)

(ONR/GB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title