Haberler

BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket;Zafere Kadar Sefere Devam Edeceklerini Söyledi..

MHP il başkanlığında ziyaret ettik. Sayın Başkan bizi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte son derece samimi ve sıcak karşıladı. Yaptığımız dostane sohbetimizde yaklaşan yerel seçimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bizde sayın başkanı BBP İzmir il teşkilatımıza davet ettik. Memnuniyetle kabul edip en kısa zamanda iadeyi ziyarete bulunacağını bildirdi.

Büyük Birlik Partisi İzmir İl teşkilatı, yoğun bir şekilde yürüttüğü protokol siyasi parti ziyaretlerine bu günde hızlı bir şekilde devam etti.

Ziyaretler ile ilgili bir açıklama yapan, BBP İzmir İl başkanı Ahmet BEREKET “Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız ziyaretlerimiz neticesinde tüm ilçe teşkilatlarının ziyaretleri geçekleştirildi. Ardından İl protokolümüze yönelik ziyaretlerimizde büyük ölçüde tamamlandı. Protokol ziyaretlerimiz kapsamında bu günde İl Valimiz Sayın Mustafa Cahit KIRAÇ’ ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde İl faaliyetlerimizle ilgili sayın valimize bilgi verip, eksponun İzmir’e alınması ile ilgili Sayın valimiz bizleri bilgilendirmiş ve yönetimimize çalışmalarında başarılar dilemiştir.

Sayın valimizin ziyaretinin ardından İzmir İl milli eğitim müdürümüz Sayın Kamil AYDOĞAN’ ı makamında ziyaret ettik. İl milli eğitim müdürümüze de partimizin ilimizdeki çalışmaları ile ilgi aktardık.

İl milli eğitim müdürümüzün ziyaretinin ardından da MHP İl başkanı Sayın Müsavat DERVİŞOĞLU’ nu MHP il başkanlığında ziyaret ettik. Sayın Başkan bizi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte son derece samimi ve sıcak karşıladı. Yaptığımız dostane sohbetimizde yaklaşan yerel seçimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bizde sayın başkanı BBP İzmir il teşkilatımıza davet ettik. Memnuniyetle kabul edip en kısa zamanda iadeyi ziyarete bulunacağını bildirdi.

Önümüzdeki haftada ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek. İlimizde gitmediğimiz partimizin çalışmalarını anlatmadığımız tekbir sivil toplum kuruluşu ve resmi makam kalmayıncaya kadar bıkmadan ve yorulmadan ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlere İl başkanımız Sayın Ahmet BEREKET, İl Başkan yardımcılarımız Sayın Adil ELİBOL, Sayın Mevlut DÜNDAR, İl başkanlık divanı üyemiz Sayın Bülent DOĞANER, Sayın Mehmet ÖZCAN ve 178 muhtar arasından Konak mütevelli heyetine seçilen parti üyemiz Sayın Murat TOPRAK iştirak etmişlerdir.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title