Haberler

Baykal: Terör Örgütüyle Protokol Yapılırsa Bu Acı Manzaralar Oluşur (2)

Baykal.CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde sürdürdüğü bayramlaşma programına Kemer'de devam etti.

Baykal: TERÖR ÖRGÜTÜYLE PROTOKOL YAPILIRSA BU ACI MANZARALAR OLUŞUR (2)

BAYKAL'A HIRKALI PROTESTO

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde sürdürdüğü bayramlaşma programına Kemer'de devam etti.

Aspava Restoran'da partililerle biraraya gelen Baykal sohbet sırasında söz alan Erdal Saltık tarafından protesto edildi. Kemer İlçesi'nde 4 beldeden başarı beklerken 2'sini kaybettiklerini ve bunun sorumlusunun Deniz Baykal olduğunu savunan Saltık, sırtındaki hırkayı karşısında oturan Deniz Baykal'ın yüzüne fırlattı.

BAYKAL SÜKUNETLE KARŞILADI

O esnada telefonu ile ilgilenen Baykal durumun farkına varamazken, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken hırkayı Deniz Baykal'ın yüzüne gelmeden yakaladı. Partililer olayı sükunetle karşılayan Baykal'a, Erdal Saltık'ın 4 yıl önce partiden uzaklaştırıldığını ve böyle bir davranışı beklediklerini anlattı. Deniz Baykal, parti mensupları ile vedalaşarak beraberindeki heyetle birlikte Kemer'den ayrıldı. - Antalya / Kemer

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title