Haberler

Basra Halkı Saddam Asıldığı İçin Mutlu

Irak'ın Eski Lideri Saddam Hüseyin'in İdam Edilmesinin Birinci Yıldönümünde, Basra Halkı Saddam'ın Asılmayı Hakkettiğini Savundu.

Irak'ın eski lideri Saddam Hüseyin'in idam edilmesinin birinci yıldönümünde, Basra halkı Saddam'ın asılmayı hakkettiğini savundu.

Saddam Hüseyin'in idam edilmesinin üzerinden 1 yıl geçerken, Basralılar Saddam Hüseyin zamanında halkın sefalet içinde yaşadığını dile getirdi. Nabel Hadem isimli bir Basralı, "Saddam'ın asılmasına sevindim. Çünkü 35 yıl süren liderliği süresince çok sıkıntı çektik. Allah'a şükürler olsun ki asıldı" dedi.

Kamyon şoförü Muhammed Halil İbrahim ise, "Saddam'ın idam edilmesine sevindim. Onun yokluğunda her şey daha güzel. İnsanlar daha mutlu" diye konuştu.

Abdülaziz Batur isimli Basralı, "Saddam'ın asılması bizce çok iyi bir karardı. Saddam, 35 sene boyunca sürdürdüğü savaşlarla halkı zayıf düşürdü. Şimdi ise insanlar mutlu ve rahat" şeklinde konuştu.

Irak'ın eski lideri Saddam Hüseyin geçen yıl Aralık ayında idam edilmişti.

(MS-İÖZ-İÖZ-ÖZ-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title