Haberler

Başmüfettiş Kaçar: "Unakıtan'ın İfadeleri Doğru Değil"

Bazı Siyasetçi ve Medya Mensuplarının Mali Bilgi ve Hesaplarının Usulsüz Sorgulama Soruşturması Kapsamında Görevden Uzaklaştırılan Başmüfettiş Hamza Kaçar, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Bugün Yaptığı Yazılı Açıklamasındaki İfadelerin Doğru Olmadığını İddia Etti.

Bazı siyasetçi ve medya mensuplarının mali bilgi ve hesaplarının usulsüz sorgulama soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan Başmüfettiş Hamza Kaçar, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın bugün yaptığı yazılı açıklamasındaki ifadelerin doğru olmadığını iddia etti.

Sarıoğlu Hukuk Bürosu tarafından Kaçar adına yapılan açıklamada, Kaçar'ın hiçbir şekilde bilgi, belge ve kayda dayanmayan değerlendirme ile açıklamalarda bulunmayacağı ve görevinin gereği olarak da bulunmadığı belirtilerek, ''Bu nedenle Maliye Bakanı Sayın Kemal Unakıtan ile ne zaman, nerede ve kaç kez görüştüğünü ve bu görüşmeler ile içeriğinden hangi makamları görüşme öncesi ve sonrasında bilgilendirdiğini, Maliye müfettişliğine olan saygısı ve almış olduğu devlet terbiyesi gereği açıklaması söz konusu değildir. Ancak Unakıtan tarafından yapılan açıklama tamamen maksatlı, yanıltıcı ve tahrik edici mahiyettedir" denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title