Haberler

Basketbol Yıldız Milli Takımı'ndan Vali Kırlı'ya Ziyaret

Temmuz Ayında Yunanistan'da Yapılacak Avrupa Şampiyonasına Hazırlanmak İçin Çanakkale'de Kampa Giren Basketbol Yıldız Milli Takımı Temsilen Bir Heyet Vali Orhan Kırlı'yı Makamında Ziyaret Etti.

Temmuz ayında Yunanistan'da yapılacak Avrupa Şampiyonasına hazırlanmak için Çanakkale'de kampa giren Basketbol Yıldız Milli Takımı temsilen bir heyet Vali Orhan Kırlı'yı makamında ziyaret etti.

Geçen yıl Avrupa Şampiyonasında giyilen ve basketçiler tarafından imzalanan Yıldız Milli Takımının formasını Vali Orhan Kırlı'ya hediye eden Genç Milli Takımın İdarecisi Orhan Demirel, amaçlarının şampiyonada iyi bir derece elde etmek olduğunu söyledi. İl Gençlik ve Spor Müdürü İl Spor Müdürü Doğan Anşin'nin de hazır bulunduğu ziyarette Genç Milli Takımın İdarecisi Orhan Demirel Vali Orhan Kırlı'ya teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, 5 Haziran'da başlayan kamplarının 21 Haziran'da son bulacağını ve Çanakkale'de çok verimli bir kamp süreci geçirdiklerini ifade etti.

Vali Orhan Kırlı da ziyaret sırasında Basketbol Yıldız Milli Takım Heyetine Valiliğin rozetini taktı.

(AÖ) 11.06.2008 17:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title