Haberler

Başkan Zenbilci ve Çelikcan'dan Asfalt Denetimi

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'la asfalt çalışmasını denetledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'la asfalt çalışmasını denetledi.

Orhangazi Mahallesi güneydoğu bölgesinde yapılan asfalt yol çalışmalarının olduğu bölgede incelemelerde bulunan Başkan Zenbilci, ilçede bugüne kadar bir milyon metrekare asflat yol çalışması yaptıklarını belirterek, "Yeni yerleşim alanı olan Sarıçam'da tüm mahallelerde sıfırdan yollar yapıyoruz. Bugüne kadar bir çok merkez mahallemizde yol sorunu kalmadı. Yine Baklalı, Suluca, Buruk gibi bölgelerde de yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Halen İncirlik'te kilit parke ve asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Sarıçam merkez mahallelerinden Mehmet Akif, Şahintepe, Yıldırım Beyazıt, Yavuz Sultan Selim, Gültepe mahallelerinde büyük ölçüde asfalt çalışmalarını tamamladık. Önümüzdeki günlerde Yeşiltepe, Esentepe, Çınarlı, Çarkıpare, Kürkçüler bölgeleri ile Yavuz sultan Selim'in bir bölümünde asfalt yol yapımına devam edeceğiz." Diye konuştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'da Sarıçam'ın çok geniş bir alana yapılması nedeniyle hizmet anlamında Başkan Zenbilci'nin önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Çelikcan, yeni kurulan bu ilçede belediyecilik hizmetlerini avantaja çeviren Başkan Zenbilci'nin çalışmalarını takdir ettiğini söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Ahmet Zenbilci Yüreğir Sarıçam Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title