Haberler

Başkan Tuna, Esnafın Dertlerini Dinledi

Başkan Tuna, esnafın dertlerini dinledi Siteler esnafını ziyaret eden, vatandaşlarla sıcak sohbetler gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, özellikle ulaşım ve altyapı çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi Başkan Tuna: "Önceliğimiz su ve yol çalışmaları.

Başkan Tuna, esnafın dertlerini dinledi

Siteler esnafını ziyaret eden, vatandaşlarla sıcak sohbetler gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, özellikle ulaşım ve altyapı çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi

Başkan Tuna:

"Önceliğimiz su ve yol çalışmaları. İnşallah bu sene suyu ve yolu olmayan tek köy dahi bırakmayacağız"

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında Altındağ Siteler'deydi.

Siteler esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen ve taleplerini tek tek not alan Başkan Tuna, Akçakale Caddesi ve Şenyüz Sokak'taki esnafların da misafiri oldu. Başkent'in mobilya merkezi Siteler'de yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Tuna, samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetlerde, esnafa hayırlı işler dileklerini de iletti.

"Önceliğimiz altyapı"

Siteler esnafının ulaşım konusundaki isteklerini dikkate alacaklarını belirten Başkan Tuna, Başkent'te yol, su ve altyapı çalışmalarına öncelik verdiklerini vurguladı. Vatandaşların kolay ve güvenli ulaşımı konusunda hazırlanan projeleri önemsediklerini ifade eden Başkan Tuna, şöyle konuştu:

"Önceliğimiz su ve yol çalışmaları. İnşallah bu sene içinde, suyu ve yolu olmayan tek köy (mahalle) dahi bırakmayacağız. Bütün köy yollarını bitirmiş olacağız."

Çevredeki vatandaşların arabalarından kornalarla selamladığı Başkan Tuna, hatıra fotoğrafı çektirme taleplerini de geri çevirmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tuna Ankara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title