Haberler

Başkan Küçükler'den, "Kadir Gecesi" Mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Küçükler, mesajında, dargınlıklara, kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunulduğunu belirterek, bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin kıymetini bilmek ve gecenin ruhuna uygun davranışlarda bulunmak gerektiğini vurguladı.

"Bu gece indirilen Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerimi Müslümanlar olarak iyi anlamak zorundayız" ifadelerini kullanan Küçükler, şunları kaydetti:

"Kuran'ın insanlık için rehber, kurtuluş yolu ve aydınlanma kaynağı olması, insanların ona yönelmeleri ve onun bildirdiklerine bağlanmalarıyla mümkün olabilir. Ama ne yazık ki ileri teknolojiye rağmen, konfora ve üstün bilgiye rağmen insanlar istedikleri mutluluk ve huzuru yakalayamamaktadır. Bunun altında yatan en önemli unsur ne yazık ki yine Müslümanlar olarak Kuran-ı Kerim'i iyi okuyup anlayamamaktan, yaşam tarzı haline getirememekten kaynaklanmaktadır. Birlik ve beraberliğimize gölge düşürdüğümüz sürece, birbirimizi sevip saymadığımız müddetçe huzurdan, mutluluktan, rahat yaşamaktan, sakin olmaktan söz etmek asla mümkün olmayacaktır." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title