Haberler

Başkan Kaplan'dan Çakırbey'liye yeni proje

Güncelleme:

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geçtiğimiz yıl tüm tezgah ve gölgeliklerin yenilenmesini sağladığı Çakırbeyli Üretici Pazarı'nda, meydandaki dükkanların sil baştan modernize edilmesi için de çalışma başlattı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geçtiğimiz yıl tüm tezgah ve gölgeliklerin yenilenmesini sağladığı Çakırbeyli Üretici Pazarı'nda, meydandaki dükkanların sil baştan modernize edilmesi için de çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında mahalle meydanında bulunan 276 yaşındaki Demokrasi Çınarı'nın etrafında da düzenleme yapacaklarını söyleyen Başkan Kaplan, Merhum Başbakan Adnan Menderes'in memleketi Çakırbeyli'nin çehresini tamamen değiştireceklerini belirtti. Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin önümüzdeki günlerde açılmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğraması beklenen Çakırbeyli Üretici Pazarı'nın, geçtiğimiz yıl Haziran ayında baştan aşağı yenilenmesini sağlayan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Çakırbeyli Aile Çay Bahçesi'nin bulunduğu noktada, içerisinde 6 adet dükkanla birlikte kafeterya, mutfak ve idari ofis bulunacak meydan dükkanları yapımı için de düğmeye bastı.

Çakırbeyli'deki ihtiyaca cevap vermesinin yanında göze de hitap edecek meydan dükkanları için mimari proje hazırlattıklarını ve en kısa sürede çalışma başlatılacağını söyleyen Başkan Kaplan, "Geçtiğimiz yıl Çakırbeyli Üretici Pazarımızı, Aydın Valiliği YİKOB işbirliğiyle 150 pazarcı esnafımız için açılır-kapanır tentelerden, tezgah, önlük ve masa örtülerine kadar komple yenilemiştik. Köylülerimizin tamamen doğal ürünlerini satışa sunduğu üretici pazarımızla bütünleşik olacak şekilde Çakırbeyli'de meydan dükkanları düzenlemesi için de çalışma başlattık. Daha önce kötü görüntüden kurtardığımız pazarımıza kazandıracağımız meydan dükkanları düzenlemesi de mahallemizin ihtiyacına cevap vermiş olacak. Çakırbeyli'deki bu çalışmalarımızın yanında, Demokrasi Şehidi Merhum Başbakanımız Adnan Menderes'ten Merhum İsmet Sezgin'e kadar bir çok siyasi büyüğümüzün gölgesinde çay içtiği 3 asırlık Demokrasi Çınarı'nın etrafında da düzenleme gerçekleştireceğiz" dedi.

"Pandemiden kaynaklı riskin daha da azalmasının hemen ardından yeniden açmamızla canlanacak olan Çakırbeyli Pazarımızda hayata geçireceğimiz projemiz, aynı zamanda mahallemizin vitrini de olacak" diyen Başkan Kaplan, "Amacımız üreticilerimizin ürettikleri ürün ve eşyaları daha da modern bir şekilde satarak, ülke ve aile ekonomilerine katkı sunmaya devam etmelerini temin etmektir. Geçtiğimiz yıldan bu yana yenilenen yüzüyle hizmete giren Çakırbeyli Pazarımız, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin açılmasıyla beraber daha da rağbet görecek. Biz bu rağbeti öngörerek Çakırbeyli'de meydan dükkanları yapımı için çalışma başlattık. Geçtiğimiz yılki düzenleme ve yenilemeler kapsamında Çakırbeyli Üretici Pazarı'nın alt yapı çalışmalarını da biz gerçekleştirmiştik. Üst yapı çalışmasıyla da seçimden önce verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmiş olacağız. Her zaman dediğimiz gibi bu ilçeye değer. Koçarlımızın güzel insanlarına ne yapsak az" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Nedim Kaplan Koçarlı Çay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title