Haberler

Başkan Eşkinat İftar Sonrası Altınova Mahallesi Sakinleri İle Buluştu

Güncelleme:

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar etkinliğinin ardından mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

İftar sonrası mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Eşkinat, Altınova Mahalle Muhtarı Hüseyin Ülker'i muhtarlık binasında ziyaret ederken çalışmalar hakkında bilgi almak, düşüncelerini ve isteklerini paylaşmak isteyen Altınova Mahallesi sakinleri ile toplantı yaptı.

EŞKİNAT: "BU KADAR BÜYÜK YATIRIMLARI YAPAN VE TAMAMLAYAN, SİZLERE HİZMET EDEN İNSANLAR EMİN OLUN EN KISA ZAMANDA BU SORUNLARI DA ÇÖZECEKTİR"

Görevi gelinen günden itibaren Altınova Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Altınova Mahallesi bizim en çok çile çeken ancak sonrasında ilk huzura ulaşan mahallemizdir. Hepiniz biliyorsunuz altyapı çalışmaları sürecinde hep birlikte zahmet çektik. Ancak çalışmalar tamamlanması ve üst yapı çalışmalarının da bitmesinin ardından mahallemiz rahat bir nefes aldı. Şu anda sizlerin sorunları yeşil alan ve çocuk oyun alanlarının az olması. Bu kadar büyük yatırımları yapan ve tamamlayan, sizlere hizmet eden insanlar emin olun en kısa zamanda bu sorunları da çözecektir." dedi.

KAYNAK ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN KULLANILACAK

Bir saati aşkın süren toplantıda tüm soruları tek tek dinleyerek cevaplayan Başkan Eşkinat, önümüzdeki dönem altyapı sorunu tamamen bitmiş bir şehirde Altınova Mahallesi ve tüm Süleymanpaşa'da kaynağın şehrin güzelleştirilmesine aktarılacağının müjdesi ile toplantıyı sona erdirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Altınova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title