Haberler

Başbakan Erdoğan Beşiktaş'ta Otel İnşaatı Gezdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'daki Başbakanlık Çalışma Ofisi karşısında inşaatı süren otel inşaatını gezdi, incelemelerde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'daki Başbakanlık Çalışma Ofisi karşısında inşaatı süren otel inşaatını gezdi, incelemelerde bulundu. Başbakan Erdoğan Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı RecepTanrıverdi ile birlikte ofisten mülkiyeti Tanrıverdi Holding'e ait olan otelin inşaatına yürüdü. Başbakab Erdoğan yürüyüşü sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Erdoğan kendisine "Çok tatlı birisiniz" diyen bir kadına gülümseyerek teşekkür etti.

"İstanbul GÜZEL BİR OTELE KAVUŞACAK"

Erdoğan, Cumhuriyetin ilk sanayi yapılarından olan tarihi Tütün Deposunun yerine aslına sadık olarak inşaa edilen 7 katı yerin altında toplam 14 katlı ve 7 yıldızlı otel inşaatında yaklaşık yarım saat basına kapalı olarak incelemelerde bulundu. Çıkışta basın mensuplarının "Oteli nasıl buldunuz?" sorusuna ise Erdoğan, otelin açılışını 2012 yılının Mayıs ayında yapacaklarını belirterek, "İstanbul güzel bir otele kavuşacak" diye yanıt verdi. Başbakan Erdoğan daha sonra karayolu ile Üsküdar'daki evine geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title