Haberler

Başarılı Polislere Ödül

Ordu'nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Görevli Görevli Personeller, Çalışmalardaki Başarılarından Dolayı Kaymakam Mustafa Salman Yurdaer Tarafından Takdirname, İl Emniyet Müdürü Sezai Boran Tarafından da Teşekkür Belgeleri ile Ödüllendirildiler. Ödüllendirilen Personellerin, İlçe Merkezinde Meydana Gelen, Faili Meçhul Kasa Hırsızlığının Faillerinin Yakalanması, Bir İş Yerinde Suçüstü Hırsı...

Ordu'nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli görevli personeller, çalışmalardaki başarılarından dolayı Kaymakam Mustafa Salman Yurdaer tarafından takdirname, İl Emniyet Müdürü Sezai Boran tarafından da teşekkür belgeleri ile ödüllendirildiler. Ödüllendirilen personellerin, ilçe merkezinde meydana gelen, faili meçhul kasa hırsızlığının faillerinin yakalanması, bir iş yerinde suçüstü hırsızlık olayının önlenmesi ve sanığın yakalanması, ilçe merkezinde piyasaya sahte para sürmeye çalışan bir şahsın suçüstü yakalanması, 5 adet ruhsatsız silah yakalanması, kumar oynamak ve oynattırmak suçunun yakalanması, fuhuş yapmak ve yaptırmak suçunun faillerinin yakalanması ve tüm sanıkların adli makamlara çıkartılmalarıyla ilgili özveri ve üstün gayretlerinden dolayı ödüllendirildikleri belirtildi. İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Şahinel, halkın huzur ve güven içerisinde yaşaması, mal ve can güvenliklerinin sağlanması için tüm teşkilat olarak özveri ve gayret ile hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek, "Belirtilen olayların ve diğer görevlerimizde halkımızın 155 telefonumuz ile www.fatsa.pol.tr (WEB) internet sayfamıza yaptıkları ihbarlarının büyük faydası vardır. Bu ihbarların devamını diliyor, halkımız için halkımızla birlikte görev yapmak istiyoruz" dedi.

(MY-SA)

07.02.2008 15:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title