Haberler

Barlar Şenlendi

İstanbul Geccelerinde Canlı Müzik Rüzgarları Esmeye Başladı.

İSTANBUL GECCELERİNDE CANLI MÜZİK RÜZGARLARI ESMEYE BAŞLADI.

Zerrin Özer, Nükhet Duru, Hande Yener, Deniz Seki ve Demet Akalın gibi ünlü şarkıcılar ücretlerinde yarı yarıya indirim yapınca; bar ve restoranlar şenlendi!.

Geçtiğimiz yıllarda, şarkıcıların astronomik ücretler istemesi yüzünden bitme noktasına gelen canlı müzik eğlenceleri, yeni yılla birlikte İstanbul'da yeniden patladı.

Renkli gecceler

Yakın zamana kadar bir geccelik performans için 20-30 bin YTL ücret talep eden sanatçılar, ücretlerinde yüzde 50 indirim yapınca; küçük mekanlar da canlandı. Bir süre önce, artık gecce kulübü çalışması yapmayacağını söyleyen Hande Yener dahil olmak üzere Deniz Seki ve birçok şarkıcı, yeniden İstanbul'un önemli bar ve eğlence yerlerinde sahneye çıkmaya başladı. İstanbul geccelerine renk katan bu gelişme, büyük orkestraların yerine geçen 3 kişilik grupların piyasasını da hareketlendirdi. Deniz Seki'nin geçtiğimiz haftalarda sahne aldığı STNBL adlı mekanda, önümüzdeki günlerde haftada bir Demet Akalın program yapacak. Hande Yener, Cahide-Variete'de her perşembe 'butik' konserler verecek.

Zerrin de sahnede

Bir başka canlı müzik mekanı ise Banlieue 6080 olacak. Zerrin Özer, çarşamba, Nükhet Duru da perşembe gecceleri bu mekanda sahneye çıkacak. Haftanın diğer günleri ise 'Çocuklar Duymasın'ın 'Meri Hanım'ı Demet Tuncer ile 'Avrupa Yakası'nın 'Yaprak'ı Hale Caneroğlu performanslarını sergileyecek.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title