Haberler

Baraj Gölüne Giren Lise Öğrencisi Kız Boğuldu

Aydın'ın Bozdoğan İlçesinde Serinlemek İçin Baraj Gölüne Giren Lise Öğrencisi Bir Kız Hayatını Kaybetti. Dün Öğle Saatlerinde Kemer Barajında Kaybolan Genç Kızın Cesedine Bu Sabah Ulaşıldı. ÖSS Sınavı Öncesinde Arkadaşlarıyla Birlikte Moral Depolamak İsteyen Genç Kızın Ölümü Ailesi ve Arkadaşlarını Yasa Boğdu.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren lise öğrencisi bir kız hayatını kaybetti. Dün öğle saatlerinde Kemer barajında kaybolan genç kızın cesedine bu sabah ulaşıldı. ÖSS sınavı öncesinde arkadaşlarıyla birlikte moral depolamak isteyen genç kızın ölümü ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Olay, dün öğle saatlerinde Kemer Barajı'nda meydana geldi. Hava sıcaklıklarının artması ve eğitim-öğretim sezonunun sonuna yaklaşılması üzerine bir lisenin idarecileri okuldan mezun olacak öğrencileri hem bir araya getirmek hem de yaklaşan ÖSS sınavları öncesinde öğrencilerin yaşadığı sınav stresini azaltmak için Kemer Baraj Gölü'ne piknik gezisi düzenledi. Eğlenceli bir ortamda devam eden etkinlik sırasında hava sıcaklığının arttığı öğle saatlerinde bir grup kız öğrenci, baraj gölüne girerek serinlemek istedi. Arkadaşlarından ayrılarak göl kıyısından derinliğin arttığı bölgeye doğru yüzmeye başlayan öğrenciler Şeyma Kılınç (17) ile Nilgün İci'nin (17) aradan geçen bir süre sonra geri dönmemeleri üzerine arama başlatıldı. Şeyma Kılınç, boğulmak üzereyken arkadaşları tarafından kurtarılarak gölün kıyısına getirilirken, Nilgün İci'ye ulaşılamadı. Durumun jandarmaya haber verilmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, baraj gölünde balık üretimi yapan balıkçıların da yardımıyla genç kızın bulunması için arama faaliyetlerine başladı. Akşam saatlerine kadar sürdürülen arama faaliyetlerinden sonuç alınamazken, havanın kararmasıyla birlikte çalışmalara ara verildi. Bu sabah Muğla'dan gelen dalgıçların katılımıyla yeniden başlanan arama faaliyetleri sonucu, baraj gölünün derinliklerinde genç kızın cesedine ulaşıldı.

Gölden çıkarılan Nilgün İci'nin cesedi, otopsinin yapılması için morga kaldırıldı. ÖSS sınavlarına hazırlanan lise öğrencisinin ölüm haberi ilçeyi yasa boğdu. Dün öğle saatlerinden itibaren Nilgün'den gelecek iyi bir haberi bekleyen ailesi ve sınıf arkadaşları, genç kızın cesedinin gölden çıkarılmasıyla birlikte sinir krizleri geçirdi. Nilgün'ün ailesi yakınları tarafından zor sakinleştirildi. Nilgün İci'nin bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

(MB-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title