Haberler

Banvit'e Basketbol Oskarı

Basketbol Adamları Derneği (Bad) Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen 'Basketbol Oskarları' Yarışmasında Banvit Basketbol Kulübü 2006 Yılının En Başarılı Kulübü Seçildi.

Basketbol Adamları Derneği (BAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Basketbol Oskarları' yarışmasında Banvit Basketbol Kulübü 2006 yılının en başarılı kulübü seçildi.

BAD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2006 yılı Basketbol Oskarları ödüllerini alanlar belirlendi. BAD tarafından oluşturulan jürinin ve yönetim kurulunun oylarıyla seçilen basketbolda 2006 yılının başarılı isimleri, BAD Başkanı Avni Erboy tarafından açıklandı. Basketbola çeşitli kademelerde hizmet eden ve başarılı olan kişi ve kuruluşlara verilen ödüller açıklanırken Banvit Basketbol Kulübü, 'Yılın en başarılı kulübü' ödülüne layık görüldü.

Bu yıldan itibaren ödüllerin 'Basketbol Oskarları' adı altında dağıtılacağını ifade eden BAD Başkanı Avni Erboy, 2006 yılında basketbola verdikleri önem ve başarılı çalışmalarının yanı sıra katkıları nedeniyle kişi, kulüp, takım ve kuruluşları ödüllendirdiklerini belirtti. Erboy ayrıca, gelecek yıllarda basketbola katkının daha da artması ve basketbola yatırımın teşvik edilmesinin yanında başarılı olanların da onurlandırılması gerektiğini ifade etti. Banvit'in yılın en başarılı kulübü olmasının gerekçeleri ile şöyle açıklandı:

"A takımının yanı sıra pilot takım uygulaması yaparak, Genç Banvitliler Takımı ile Bölgesel Lig'den 2. Lige çıktı. 2. Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çekerken, milli takımlara da oyuncu yetiştirdi. Ayrıca okul-kulüp işbirliğini Bandırma'da en iyi şekilde gerçekleştirerek ülke çapında yankı yaptı. Tesislerini bu yıl da yeniledi."

Basketbol Oskarları, BAD'ın merkezi olan İzmir'de düzenlenecek özel bir gece ile sahiplerine dağıtılacak.

(MEY-MŞ-İK-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title