Haberler

Banu Alkan, "Buzda Dans"ın Yeni Kraliçesi Olmaya Hazırlanıyor

Sanatçı Banu Alkan "Buzda Dans" Yarışmasına Murat Taşdemir'le Birlikte Katılacağını Belirterek, "İddialıyım, En Az Zeynep Tokuş Kadar Başarı Olacağım" Dedi.

Sanatçı Banu Alkan "Buzda Dans" yarışmasına Murat Taşdemir'le birlikte katılacağını belirterek, "İddialıyım, en az Zeynep Tokuş kadar başarı olacağım" dedi.

"Buzda Dans" yarışmasına Murat Taşdemir'le birlikte katılacak olan Banu Alkan, iddialı olduğunu ve en az Zeynep Tokuş kadar başarılı olacağını söyledi. Banu Alkan, Paris'e gidişi sırasında Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

THY'nin tarifeli seferiyle Paris'e giden sanatçı Banu Alkan, Atatürk Havalimanı'nda leopar kürkü ile dikkat çekti. Murat Taşdemir'le "Buzda Dans" yarışmasına katılacağını belirten Alkan, ''Şu anda 60 ya da 61 kiloyum. Murat'ın zayıflamam şartı yok ama o şartı ben az önce kendime koydum. Çünkü orada gerçekten bir Afrodit olmam gerekiyor. 54 kiloya düşmem için 5-6 kilo fazla değil. Zaten ben hiçbir zaman perhiz yapmadım. Belirli şeyleri kıstığım zaman otomatikman kilo gider'' dedi. Alkan, kendisinin olduğu yerde reyting olduğunu belirterek, "Buzda Dans" yarışmasında Zeynep Tokuş kadar iyi olacağını iddia etti. Alkan, çok küçükken bale yaptığını ve o yüzden parmak uçlarımda yürüdüğünü anlatarak, ''Su kayağı çok yaptım, dağ kayağı çok yaptım, çok küçükken bale yaptım. Parmak uçlarım çok güçlü. Bir de 54 kilo olduk mu, rüya gibi'' diye konuştu.

Bölüm başına alacağı ücretin 40-50 bin YTL'den daha fazla olduğunu söyleyen Alkan, bir gazetecinin, " 'Buzda Dans'ın toplum için nasıl faydası var'' sorusuna ise ''Harikulade çok. Topluma nasıl faydası yok? Muhteşem. O yok, bu yok. Peki ne var topluma fayda? Bir kere gençlere çok iyi örnek olur. Harika bir spor. Çok zarif. Bence dünyanın en güzel sporlarından biri, belki ilk sırayı alır'' ifadelerini kullandı.

Ünlüler Çiftliği'nde zorlandığını, ancak buzda dansı daha rahat yapacağını dile getiren Banu Alkan, ''Yapımcılar hem estetik hem de olay açısından beni seçti herhalde. Çünkü Banu Alkan'ın olduğu yerde her an her şey ve reyting var'' dedi.

(TC-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title