Haberler

Bangkok: 4. Bangkok Film Festivali

4. Bangkok Film Festivali Çerçevesinde Tayland'ın Başkenti Bangkok'a Gelen Meltem Cumbul, Türkiye'nin Bangkok Büyükelçisi Mümin Alanat'ın Verdiği Akşam Yemeğine Katıldı.

4. Bangkok Film Festivali çerçevesinde Tayland'ın başkenti Bangkok'a gelen Meltem Cumbul, Türkiye'nin Bangkok Büyükelçisi Mümin Alanat'ın verdiği akşam yemeğine katıldı.

Türkiye'nin Bangkok Büyükelçisi Mümin Alanat'ın verdiği akşam yemeğine katılan Cumbul, güler yüzüyle geceye renk kattı. İlk olarak büyükelçilikte hatıra defterini dolduran Cumbul daha sonra başta Alanat olmak üzere konuklarla uzun uzun sohbet etti. Yemekte kısa bir konuşma yapan Cumbul, Bangkok'un tadını çıkarmaya başladığını ve kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cumbul, festival direktörünün çağrısıyla jüri üyesi olarak geldiğini, 8 film arasından en iyisini seçeceklerini söyledi. Henüz filmlerin hiçbirini izlemediğini, ancak gönlünde Türk filmi olduğunu ifade eden Cumbul, "Bangkok çok güzel bir yer, festivallerde insanlar filmlerle bir araya gelip fikirlerle anlaşmaya çalıştığı zaman her şey çok daha güzel oluyor, bu festivalde jüri üyeleri olarak çok iyi anlaştık, dilerim keyifli bir 5 gün geçer. Güzel haberlerle Türkiye'ye dönmek istiyorum. Biri özel bölümde diğeri yarışma bölümünde festivale 2 Türk filmi katılıyor. Bunlardan biri benim filmim" dedi.

Los Angeles'ten 17 saat süren uçak yolculuğunun ardından Bangkok'a geldiğini belirten Cumbul, "Festivalin ardından İstanbul'a gideceğim. 6 aydır gitmediğim için çok özledim. Sağolsun büyükelçimizin verdiği yemek sayesinde uzun zamandır yiyemediğim Türk yemeklerini yedim" diye konuştu.

Büyükelçi Alanat ise, 2 yıldır film festivaline sponsorluk yaptıklarını, THY ile gelen Türk sanatçılara bilet sağladığını, geçen sene de aynı olayın yaşandığını, ancak bu sene Meltem Cumbul'u ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını, filmlerinde ülkemize ödül kazandıracağını umduğunu açıkladı. Festival 23 Ekim'de sona erecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title