Haberler

Balıkesir'de Uyuşturucuya 36 Tutuklama

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ve bağlı birimleri Balıkesir il genelinde uyuşturucu operasyonu yaptı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ve bağlı birimleri Balıkesir il genelinde uyuşturucu operasyonu yaptı. Yapılan operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde yakalandı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ve bağlı birimlerce Eylül ayında İl Merkezi, Ayvalık, Bandırma, Edremit, Erdek ve Gönen İlçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan, uyuşturucu madde bulunduran ve kullanan şahısların yakalanmalarına yönelik olarak il genelinde uyuşturucu madde operasyonu yaptı.

Emniyet güçlerinin yaptığı operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve uyuşturucu madde kullandığı tespit edilerek yakalanan 140 şüpheli şahıstan 16 kilo esrar maddesi, bin 895 adet ecstasy uyuşturucu hap, 250 gram metamfetamin maddesi, 9 kilo 634 gram sentetik kannabinoid (Bonzai maddesi), 10 gram Kokain Maddesi, 400 gram Skunk (Genetiği değiştirilmiş esrar maddesi), uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 850 TL para, 800 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen ve adli makamlara sevk edilen 36 şüpheli şahıs tutuklandı.

Ayrıca, il merkezinde ve ilçelerde 2017/2018 Eğitim ve Öğretim Yılının açılması sebebi ile okul önlerinde ve metruk binalarda yapılan uygulama ve kontrollerde çevreye rahatsızlık verdiği tespit edilen 28 kişiye İdari yönden işlem yapıldı. İl merkezinde bulunan okulların giriş ve çıkışları Narkotim ekiplerince kontrol edilerek, öğrencilerin eğitim ve öğretimlere sorunsuz bir şekilde devamı sağlandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Eylül 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title